Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:39 | 14/06/2015

Στο ελληνικό έδαφος βρίσκουν καταφύγιο Σκοπιανοί (και μη) εγκληματίες που καταζητούνται για σοβαρά αδικήματα στην Π.Γ.Δ.Μ.. Δυο από αυτούς, συνελήφθησαν από την ΕΛ.ΑΣ. σε διαφορετικές περιοχές της Φλώρινας και ήδη ξεκίνησαν οι διαδικασίες για την έκδοσή τους στην γειτονική χώρα.

Πρώτος εντοπίστηκε στη Νίκη της Φλώρινας ένας 24χρονος σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης που είχε εκδοθεί από τις αρχές της Ελβετίας για τη συμμετοχή του σε ληστεία, κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας που είχαν γίνει από τον Οκτώβριο του 2013 ως το Μάιο του 2014.

Λίγες ώρες νωρίτερα, στην Κρυσταλλοπηγή της Φλώρινας, αστυνομικοί του τοπικού τμήματος είχαν συλλάβει έναν 26χρονο Αλβανό σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε από τον Ιανουάριο Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης από τις αρχές της Π.Γ.Δ.Μ., σύμφωνα με το οποίο κατηγορείται για διακίνηση μη νόμιμων μεταναστών και παράνομη μετανάστευση. Και οι δυο κρατούνται και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Εφετών Δυτικής Μακεδονίας για να γίνουν εκτελεστά τα εντάλματα.

http://www.protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis