Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:16 | 05/09/2017

Αυτοί οι καταζητούμενοι έδωσαν νέα διάσταση στην αναζήτηση τους… γιατί πολύ απλά απάντησαν οι ίδιοι από το facebook τους στις Αρχές.

Δείτε τις παρακάτω περιπτώσεις και θα καταλάβετε τι εννοούμε:

 

roderickhill 600x337

 

Ο 31χρονος Roderick Hill είχε αποδράσει από το σωφρονιστικό ίδρυμα της πόλης Linden στην Alabama, έτσι το τοπικό αστυνομικό τμήμα ανέβασε στο Facebook ανακοίνωση ότι καταζητείται και ότι ο καθένας που ενδεχομένως τον υποθάλπει, θα αντιμετωπίσει τις προβλεπόμενες κυρώσεις.  Ο Hill, όταν είδε το post, ήταν έξαλλος. Τι έκανε για να δείξει την οργή του; Μα φυσικά, απάντησε:

 

noumero 1

 

Ο Brandon Melbourne, ηλικίας 24 ετών, είχε απουσιάσει σε 3 κλήσεις δικαστηρίου και είχε 5 εντάλματα σύλληψης υπό εκκρεμότητα στο όνομά του. Η αστυνομία της περιοχής Royal Newfoundland τον αναζητούσε παντού, ακόμα και μέσω Facebook.

 

http 2F2Fi.huffpost.com2Fgen2F46855362Fimages2Fn BRANDON MELBOURNE 628x314

 

Ο Brandon παρακολουθούσε όλη αυτή τη φάση με τον ντόρο που γινόταν γύρω από το όνομα του, αλλά κάπου νευρίασε. Ήταν κάποιοι που σχολίασαν στο post της αστυνομίας, ότι ο Brandon έμοιαζε πολύ με το άτομο που είχε ληστέψει την τράπεζα BMO Financial Group, σύμφωνα με τις εικόνες που είχαν διαρρεύσει από το κύκλωμα ασφαλείας. Ο Brandon έκανε ένα κήρυγμα στους σχολιαστές, λέγοντας ότι «διαφέρουμε στα γυαλιά, στη μύτη, στα tattoos» και «τελικά, έλεος κοντόφθαλμα ανθρωπίδια, δεν σημαίνει πως όποιος έχει tattoo είναι κλέφτης!»

Η αστυνομία απάντησε με ψυχραιμία: «Στο μεταξύ, έχουμε 5 εντάλματα για τα οποία θέλουμε να κουβεντιάσουμε. Σε παρακαλώ, επικοινώνησε Brando».

 

noumero 2

 

«O λόγος μου είναι συμβόλαιο, έχω κάτι πραματάκια να τακτοποιήσω και θα παραδοθώ». Το βράδυ της 12ης Σεπτεμβρίου, ο Brandon ήταν πιστός στο ραντεβού του.

 

H 18χρονη Amy Sharp είχε αποδράσει από σωφρονιστικό κέντρο στο Sydney της Αυστραλίας. Όμως μια φωτογραφία από την επικήρυξη της που εμφανίστηκε στο Facebook, την έκανε έξω φρενών. Η νεαρή κοπέλα ήταν έξαλλη με την αστυνομία και απάντησε: «Αυτό δεν είναι το καλό μου προφίλ»

 

 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis