Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:45 | 06/03/2015

Μέσα σε μια κατάμεστη δικαστική αίθουσα η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη περιέγραψε με μελανά χρώματα την επίθεση που δέχτηκε από τον προφυλακισμένο βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη μέσα στο τηλεοπτικό στούντιο του ΑΝΤ1.

Η μάρτυρας έκανε λόγο για τέσσερις μπουνιές που δέχτηκε από τον Ηλία Κασιδιάρη ο οποίος, όπως είπε, ήταν εκτός ελέγχου με αφορμή αιτιάσεις της Ρένας Δούρου για δικαστικές του εκκρεμότητες.

«Προσπάθησα να μην πέσω κάτω. Δεν ήθελα να γίνω ρεζίλι... Έχω πάει σε πολέμους ξέρω να ξεχωρίζω την μπουνιά από το χαστούκι». Η Λιάνα Κανέλλη ανέφερε ότι από τα χτυπήματα επιδεινώθηκε η υγεία της. «Ήμουν ένας άνθρωπος σε πλήρη οδύνη. Δεν θέλησα να κάνω μήνυση γιατί από μόνη της η πράξη είναι εξευτελιστική. Μετά ήρθαν οι ναυτεργάτες, ο φόνος του Φύσσα», είπε η Λιάνα Κανέλη προκαλώντας αντιδράσεις στο ακροατήριο.

Νωρίτερα το δικαστήριο απέρριψε ένσταση του κατηγορουμένου περί ακυρότητας του κατηγορητηρίου επειδή, όπως είπε, δεν προηγήθηκε άρση ασυλίας για την πράξη που καλείται να λογοδοτήσει ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Η δίκη συνεχίζεται...

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis