Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:29 | 19/09/2016

Τις τελευταίες μέρες γίνεται μεγάλος ντόρος για το πάγωμα μισθολογικών προαγωγών που θα δεχθούμε από 1-1-2017 διότι δεν μπορούμε να εξοικονομήσουμε

17 εκατομμύρια ευρώ, ώστε να βρεθούν τα περίφημα ισοδύναμα καθώς επίσης και για τις περικοπές οι οποίες θα προκύψουν σύμφωνα με τις διαρροές και τα δημοσιεύματα από την εφαρμογή του νέου μισθολογίου.Ξεκινάω την πρόταση μου με την δήλωση του Πρωθυπουργού της Χώρας στην Δ.Ε.Θ. ότι : "ΤΟ ΤΖΑΜΠΑ ΠΕΘΑΝΕ"

Στην χώρα μας τα τελευταία κυριώς χρόνια έχουν ψηφιστεί εκατοντάδες νόμοι οι οποίοι αν εφαρμόζονταν, θα είχαμε λύσει πολλά από τα προβλήματά μας και θα είχε σταματήσει η κατρακύλα της χώρας.

Το 2012 υπογράφτηκε η Υπουργική Απόφαση 8004/21/2/15.03/2012 (Φ.Ε.Κ. Β-888/21.03.2012) με θέμα την παροχή υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ. προς τρίτους με καταβολή ανταλλάγματος.

Δυστυχώς, στις περισσότερες περιπτώσεις η ΕΛ.ΑΣ. προσφέρει "αφιλοκερδώς" τις υπηρεσίες της χωρίς να καταβάλουν οι "τρίτοι" τα προβλεπόμενα αντίτιμα.

Αν εφαρμόζονταν πιστά η συγκεκριμένη Υπουργική απόφαση, όχι μόνο θα βρίσκονταν τα ισοδύναμα των 17 εκ.ευρώ που λείπουν  για να μην παγώσουν οι μισθολογιοκές προαγωγές μας, αλλά θα βρίσκονταν και κονδύλια για όλες τις ελλείψεις που έχουμε σε όλα τα επιπέδα.

 

Διότι σκεφτείτε για παράδειγμα στον χθεσινό αγώνα που διεξήχθει στο "Καυτατζόγλειο" στάδιο μεταξύ δύο Όμάδων-Π.Α.Ε.-ανώνυμων εταιρειών και για τον οποίον ζητήθηκαν και επιπλέον μέτρα ασφαλείας, να τηρούνταν ο συγκεκριμένος τιμοκατάλογος(δεν μιλάμε για την παρουσία εκτός γηπέδου, αλλά για εντός αγωνιστικού χώρου, συνοδεία ομάδων κλπ).Με πρόχειρους υπολογισμούς θα έπρεπε να καταβληθούν από τις συγκεκριμένες εταιρείες αρκετές χιλιάδες ευρώ


Έτσι, εξασφαλίζουμε σαν ΕΛ.ΑΣ. καταρχήν έσοδα όπως προβλέπεται από την νομοθεσία και κατά δεύτερον βάζουμε STOP στις ανεξέλεγκτες απαιτήσεις για επιπλέον αστυνομικές δυνάμεις που τις περισσότερες φορές οδηγούν σε τεράστια κατασπατάληση δυνάμεων.


Τολμήστε κύριοι της Πολιτικής και Φυσικής Ηγεσίας και εφαρμόστε τα προβλεπόμενα.

 


Η Αστυνομία είναι για τον πολίτη και όποιος επιχειρηματίας, VIP, ανώνυμη εταιρεία, επιθυμεί επιπλέον φύλαξη θα πρέπει να πληρώνει.


ΤΟ ΤΖΑΜΠΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ

 

Σας παραθέτω και τον τιμοκατάλογο για να αντιληφθούν όλοι ότι να νούμερα που χάνουμε προσφέροντας αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες μας προς τρίτους είναι τεράστια.

Σύμφωνα με την νέα Κ.Υ.Α. 8004/21/2/2012 (ΦΕΚ Β-888/21.03.2012) 
Παροχή υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας προς τρίτους με καταβολή ανταλλάγματος.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΡΙΤΟΥΣ

 

Α.ΧΕΡΣΑΙΑ ΜΕΣΑ
1.Λεωφορεία μεταφοράς προσωπικού :120 €/ώρα
2. Φορτηγά / γερανοφόρα οχήματα : 90 €/ώρα
3. Περιπολικά οχήματα : 40 € /ώρα
4. Μοτοσυκλέτες : 20 € /ώρα
Β.ΠΛΩΤΑ ΜΕΣΑ
Ταχύπλοα Περιπολικά σκάφη : 200 €/ώρα
Γ.ΕΝΑΕΡΙΑ ΜΕΣΑ
Ελικόπτερα : 1500 €/ώρα
Δ. ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ
Αστυνομικά σκυλιά μετά των συνοδών αυτών :50 €/ώρα
Ε. ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας :30€/ώρα
ΣΤ.ΧΡΗΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΡΕΣΙΩΝ :25 €/ώρα
Ζ. ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ :30 €/ώρα
Η. ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ ΜΕ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ : 6% ΕΠΊ ΤΟΥ ΠΟΣΟΎ ΤΗς ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ.

 

 

 


Καταργείστε το "ΤΖΑΜΠΑ" στην Αστυνομία. Άρθρο-Πρόταση του Προέδρου της Ε.Α.Υ.Θ. ΤΣΑΪΡΙΔΗ Θεόδωρου

ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος 

 

Πρόεδρος Ε.Α.Υ.Θεσσαλονίκης

 

 

 

aspapolice.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis