Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:14 | 15/10/2020

Ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Αχαΐας

Η Ένωση μας στην προσπάθεια για τον εξωραϊσμό των συνθηκών εργασίας των Αστυνομικών, την ύπαρξη καλύτερων συνθηκών εξυπηρέτησης των Πολιτών αλλά και την δημιουργία καλύτερων συνθηκών φιλοξενίας των κρατουμένων, προχωρά εδώ και αρκετό καιρό σε συναντήσεις, παρεμβάσεις και κινητοποιήσεις για την κατασκευή νέων Αστυνομικών εγκαταστάσεων στην περιοχή της Πάτρας.

Η προσπάθεια μας αυτή έφερε και την πρόσφατη δέσμευση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη κατά την τελευταία επίσκεψη του στην Πάτρα ότι εντός δυο (2) μηνών θα ανακοινωθεί ο χώρος ανέγερσης του Νέου Αστυνομικού Μεγάρου της Πάτρας.

Παράλληλα η Ένωση μας καταβάλει προσπάθειες, οι οποίες υιοθετήθηκαν άμεσα και ουσιαστικά από την διοίκηση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, για την ενεργειακή αναβάθμιση των Αστυνομικών εγκαταστάσεων που βρίσκονται επί της οδού Ερμού στην Πάτρα, ώστε ένα δημόσιο κτίριο ιδιοκτησίας της υπηρεσίας μας να εκσυγχρονιστεί ενεργειακά, αφού δίνεται αυτή η δυνατότητα μέσω του ΕΣΠΑ της ΠΔΕ. Σε καμία όμως περίπτωση αυτή μας η προσπάθεια, που θα πραγματοποιηθεί σύντομά, δεν πρέπει να συγχέεται με την κατασκευή νέων εγκαταστάσεων όπως καταγράφηκε από δημοσιεύματα του τοπικού τύπου.

Και οι δύο αυτές πρωτοβουλίες εκτός των προαναφερομένων πλεονεκτημάτων για την τοπική κοινωνία θα φέρουν και εκατοντάδες νέες θέσεις εργασίας στον κατασκευαστικό τομέα της περιοχή μας, ζήτημα που θεωρούμε εξίσου σημαντικό.

Η Ένωση μας αναμένει τις σχετικές ανακοινώσεις του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη για τον χώρο ανέγερσης νέων Αστυνομικών εγκαταστάσεων, ενώ σύντομα θα ξεκινήσουν και οι εργασίες στο κτίριο της οδού Ερμού, με την στήριξη και την χρηματοδότηση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, την οποία για άλλη μια φορά οφείλουμε να ευχαριστήσουμε. 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
 

 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣΟ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
        ΤΣΙΤΣΙΚΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ  ΜΠΑΛΑΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis