Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:47 | 23/08/2015

ΟΙ καθημερινές απώλειες μόνο σήμερα είχαμε το θάνατο Ταγματάρχη και των τραυματισμό τριών ακόμη στρατιωτικών σε επίθεση ανταρτών σε Στρατιωτική Βάση ,ανάγκασαν την Τουρκική Ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων της Τουρκίας να ρίξουν στις Επιχειρήσεις την 1η Ταξιαρχία Καταδρομών !

ΟΙ Καταδρομείς θα τοποθετηθούν  σε κατοικημένες περιοχές στη περιοχή των συγκρούσεων τις επόμενες ημέρες με σκοπό να σταματήσουν τις επιθέσεις των Κούρδων που πήραν πια μαζικό χαρακτήρα !

Η Στρατοχωροφυλακή ετοιμάζει τους στόχους και θα ενημερώσει τους Καταδρομείς για τι θα αντιμετωπίσουν  ενώ ζητήθηκε απο το σχολείο των Commando  να εκπαιδεύσει Καταδρομείς σε αγώνα εντός κατοικημένων περιοχών !

Οι Αντάρτες του PKK χρησιμοποιούν αυτοσχέδια εκρηκτικά και η κατάσταση στην Τουρκική ύπαιθρο έχει ξεφύγει απο κάθε έλεγχο !77360501_10

ΌΛες σχεδόν οι γέφυρες και οι δρόμοι είναι παγιδευμένοι με εκρηκτικά έτοιμα για πυροδότηση απο μεμονωμένους αντάρτες ενώ οι μετακινήσεις και οι αλλαγές φρουράς γίνονται μόνο με μεταγωγικά ελικόπτερα πάντα συνοδεία επιθετικών Ελικοπτέρων !

Πολλά καταφύγια των Ανταρτών που εγκαταλείφθηκαν είναι παγιδευμένα με αυτοσχέδια εκρηκτικά και παγιδευμένες νάρκες χωρίς κάνενα σχέδιο και δεν είναι δυνατός η άρση αυτών των παγίδων !

2tsk-ortak-komando-tatbikatina-ait-fotograf

Το να κατεβάσει όμως τον ανθό των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων στη μάχη κατά των Κούρδων η Τουρκία σημαίνει οτι έχει χαθεί η μπάλα !

Οι επόμενες εβδομάδες θα δείξουν την επιτυχία που θα έχει αυτή η επιχείρηση χωρίς να αποκλείουμε οι μάχες να μεταφερθούν και στα μεγάλα αστικά κέντρα!

2. Τοποθετήστε Bolu καταδρομέας Ταξιαρχίας στην κατοικημένη περιοχή της κατάρτισης του κομάντο των συγκρούσεων, οι εν λόγω λειτουργίες θα υποβάλει τις επόμενες ημέρες για την ενίσχυση της KCK τρόμο σε διάφορες πόλεις στην επέκταση του κέντρου.

http://veteranos.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis