Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:44 | 16/11/2017

Στο έλεος της κακοκαιρίας βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η Πιερία, με τον νομό να «δοκιμάζεται» από τις πλημμύρες, όπως και πολλές άλλες περιοχές στην Ελλάδα. 

Kλειστή παραμένει η εθνική οδός Θεσσαλονίκης - Αθηνών, στο ύψος του Βαρικού Πιερίας, στο ρεύμα προς Αθήνα. Στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, η κυκλοφορία διεξάγεται από μια λωρίδα.

Τα αυτοκίνητα που κατευθύνονται από Θεσσαλονίκη προς Λάρισα και Αθήνα, εκτρέπονται μέσω του Κλειδιού Ημαθίας.

[custom:google-ads]
Λόγω της έντονης βροχόπτωσης στην ευρύτερη περιοχή της Κατερίνης, η πυροσβεστική υπηρεσία μέχρι στιγμής έχει δεχθεί 300 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων και μεταφορά ατόμων σε ασφαλή σημεία.

Ειδικότερα, οι πυροσβέστες χρειάστηκε να επέμβουν για την μεταφορά 30 ατόμων σε ασφαλή σημεία, μεταξύ αυτών και τρεις βοσκούς από τη Νέα Έφεσσο. 

 

Έχουν συγκροτηθεί 10 συνεργεία με 25 πυροσβέστες, ενώ όλα τα περιστατικά μέχρι στιγμής αντιμετωπίζονται ομαλά.

Στο μεταξύ, πιθανές καθυστερήσεις στα δρομολόγια των τραίνων θα υπάρξουν στο τμήμα μεταξύ Λιτόχωρου και Κατερίνης, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων και των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν από τη έντονη βροχόπτωση στο νομό Πιερίας, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.


Καθυστερήσεις στα δρομολόγια των τραίνων 


Πιθανές καθυστερήσεις στα δρομολόγια των τραίνων θα υπάρξουν στο τμήμα μεταξύ Λιτόχωρου και Κατερίνης, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων και των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν από τη έντονη βροχόπτωση στο νομό Πιερίας, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Λόγω της κακοκαιρίας, αύριο τα σχολεία όλων των βαθμίδων στο νομό Πιερίας θα είναι κλειστά.

Πηγή βίντεο: InnerHall.com

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis