Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:26 | 02/03/2018

Προφυλακιστές κρίθηκε ο 50χρονος πατέρας του κοριτσιού στην Κατερίνη που κατήγγειλε ότι βιαζόταν από τα έξι του, τόσο από τον ίδιο όσο και τρεις φίλους του. 

Αυτή την ώρα απολογούνται οι άλλοι δύο συλληφθέντες.

Οι δύο κατηγορούμενοι εμφανίζονται να δηλώνουν άγνοια για τα όσα κατήγγειλε η 16χρονη τον Ιανουάριο στην αστυνομική διεύθυνση Κατερίνης.

Όλα ξεκίνησαν το 2008 όταν το κορίτσι ήταν έξι ετών. Μέχρι το 2014 οι τέσσερις άντρες, ο πατέρας και οι τρεις φίλοι του, όπως ισχυρίστηκε η νεαρή μαθήτρια, την ανάγκαζαν να υποκύπτει στις σεξουαλικές τους επιθυμίες. Στους αστυνομικούς η 16χρονη φέρεται να είπε πως τόσα χρόνια κρατούσε το στόμα της κλειστό λόγω απειλών που δεχόταν για τη ζωή της. 

Εξετάζεται εάν ο πατέρας την εξέδιδε στους φίλους του έναντι αμοιβής, αλλά και εάν είχαν πέσει θύματα βιασμού και άλλες τρεις ή τέσσερις φίλες της.

Στο φως όμως έχουν έρθει κ άλλες πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες η 16χρονη φέρεται να ήταν το πρώτο θύμα της «Μπλε Φάλαινας» στην Ελλάδα. Η μητέρα της ανήλικης κατήγγειλε στην αστυνομία ότι η κόρη της δεχόταν μηνύματα από έναν άγνωστο που της έλεγε να χαρακώσει το σώμα της και να πάρει χάπια, πρακτικές που παραπέμπουν στο παιχνίδι της «Μπλε Φάλαινας».

thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis