Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:44 | 06/06/2018

Υπάλληλοι συμβολαιογραφείου Θηρεσίας- Δάλλα Πολυζώη ,την ώρα της παρέμβασης

Πολύ ντόρο προσπάθησαν να κάνουν κάποιοι μετά την τελευταία παρέμβασή μας στο γραφείο της παραπάνω συμβολαιογράφου. Στις, κλασσικές πλέον, άναρθρες κραυγές των «δημοσιογράφων » των βραδινών δελτίων και άλλων εξίσου γραφικών (τυχαίο ταγκ Λιάνα Κανέλλη) προστέθηκε η ίδια η συμβολαιογράφος.
 

«Δεν υπάρχει περίπτωση πρώτης λαïκής κατοικίας που να έχει εκπλειστηριαστεί από μένα.»

Θηρεσία – Δάλλα Πολυζώη
 
Το «Δεν κάνουμε πλειστηριασμούς» μετατράπηκε σε «Κάνω αλλά όχι πρώτης λαïκής κατοικίας.» Για να δούμε… Αρχικά, για να συμμετέχει σε πλειστηριασμούς για χρεη σε τράπεζες ένας συμβολαιογράφος πρέπει να προσφερθεί – και η συγκεκριμένη το έκανε. Ήταν μάλιστα στα πρώτα τριάντα γραφεία που δήλωσαν διαθεσιμότητα για διενέργεια ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.Έπειτα απ' αυτό, οτιδήποτε της πασάρουν οι τράπεζες , το εκπλειστηριάζει.
 
Στους 28 τέτοιους πλειστηριασμούς, οι 24 είναι ιδιωτών :ένα διαμέρισμα για 40 χιλιάρικα χρέος με πρώτη ημερομηνία τον Σεπτέμβρη του ‘17 , μια κατοικία για 50.000 στις 15 Νοέμβρη του ’17 ,άλλο διαμέρισμα για χρέος 30.000 προγραμματισμένο για τον Οκτώβρη και πάει λέγοντας. Τα στοιχεία σ’ αυτά τα παραδείγματα είναι τα μόνα που έχει και ο κάθε εθελοντής συμβολαιογράφος που διενεργεί τον πλειστηριασμό.
 
…Ξέρετε πολλούς που να χρωστούν στην Άλφα 50 χιλιάρικα για το στεγαστικό τους ή τριάντα στη Γιούρομπανκ για την επιχείρηση που ξεκίνησαν και την έφαγε η μαρμάγκα της κρίσης; Και εμείς! ((Κι εμείς ξέρουμε τον γέρο που έβαλε την οικογένεια στο πάνω διαμέρισμα κι έμεινε με τη γριά στο δυαράκι υπερυψωμένο ισόγειο’ Και του μένουν τα παιδιά στο δρόμο γιατί δεν είχε να πληρώσει για τη μεταβίβαση και του έκοψαν και το εφάπαξ που περίμενε…Όχι, δεν είναι πρώτη κατοικία αυτό, όλα καλά.))
 

Για να τελειώνουμε. Ξέρουμε τι κάνετε και πώς, και κυρίως, σε ποιους. Αν υπάρχει κάτι προς συζήτηση είναι γι’ αυτούς που απ'τη μία δηλώνουν αγωνιστές υπερ της πρωης κατοικίας και απ' την άλλη μαζί με τράπεζες,δικαστικούς πέφτουνε σαν τα όρνια στο φαγοπότι που έχει στηθεί.

Αναρχική Συλλογικότητα Ρουβίκωνας

zougla.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis