Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:00 | 04/07/2019

Δημοσιεύουμε επιστολή αναγνώστη αστυνομικού που εστάλη στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Policenet.gr:

Πολλά δημοσιεύματα έχουν γίνει σχετικά με την επιτακτική πια αναμόρφωση του τρόπου αξιολόγησης του προσωπικού και την δημιουργία ενός ορθά δομημένου βαθμολογίου κατωτέρων.

Όμως στενόμυαλα και μίζερα καθένας από το μετερίζι του υπερασπίζεται τα κεντημένα του με πάθος [ Αξιωματικοί Σ.Α , Αξιωματικοί ΤΕΜΑ , Ανθυπαστυνόμοι, Αστυφυλακές Π.Σ , ΜΠΣ, Ειδικοί φρουροί , Συνοριακοί φύλακες κλπ…] .

Το ζήτημα αυτό ανέδειξε ξανά το τελευταίο Π.Δ που εξέδωσε το Υπουργείο μας. Προφανώς όλοι κατανοούμε ότι αυτό το Π.Δ δεν λύνει το πρόβλημα απλά πάει να βολέψει υμετέρους.

Όμως δεν είναι το μόνο προφανές συμπέρασμα από στην κίνηση αυτή και καλό θα ήταν να μην εθελοτυφλούμε!!

1ον Μας θυμίζει με έμφαση ότι οι Αξιωματικοί έχουν θάψει κάτω από το χαλάκι του Υπουργείου το φλέγον ζήτημα του βαθμολογίου των κατωτέρων με κερασάκι στην τούρτα την ανωμαλία της επετηρίδας των ανθυπαστυνόμων!

2ον Για πρώτη φορά έστω και έτσι μας θυμίζει ότι πρέπει κάποια στιγμή σε αυτό το σώμα οι κάτοχοι πτυχίων ΑΕΙ θα πρέπει να απολαμβάνουν μια ιδιαίτερη εύνοια στην ανέλιξη τους όπως άλλωστε γίνεται παντού!

……. O κοινός νους η απλή λογική είναι ο ποιο σύντομος και ορθός δρόμος….. Και ευτυχώς ή δυστυχώς είμαστε τόσο πίσω που δεν χρειάζεται ποια να ανακαλύψουμε εμείς την Αμερική …

Tι ακριβώς υπερασπίζεσθε όλοι σας ;

Αν πραγματικά αντιλαμβάνεσθε όλοι εσείς οι αυτόκλητοι υπερασπιστές του χθες που έχουμε φθάσει σαν σώμα σταματήστε αμέσως, γελανε και οι πέτρες ..

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis