Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:14 | 16/02/2017

Σε φρούριο είχαν μετατρέψει οίκημα στην  περιοχή της Κερατέας μέλη μεγάλου κυκλώματος διακίνησης ηρωίνης. Οι ναρκέμποροι είχαν τοποθετήσει περιμετρικά κάμερες υψηλής ευκρίνειας για μεγάλες αποστάσεις έτσι ώστε σε περίπτωση που πλησίαζαν αστυνομικοί να είχαν άμεση ενημέρωση.

Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών είχαν θέσει για μέρες το χώρο υπό διακριτική παρακολούθηση και επενέβησαν στις 9 Φεβρουαρίου συλλαμβάνοντας έξι άτομα, ανάμεσά τους ένας 14χρονος Ρομά. Θαμμένα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 65 κιλά ηρωίνης και 113 κιλά σκόνης που προορίζονταν για νόθευση ναρκωτικών.

Αρχηγός της οργάνωσης φέρεται να είναι 32χρονος Αλβανός, ο οποίος την ώρα της αστυνομικής επιχείρησης δεν βρισκόταν στο οίκημα της Κερατέας με αποτέλεσμα να διαφεύγει της σύλληψης.

Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. ανέφεραν χθες ότι «λόγω των καμερών δεν μπορούσαμε να πλησιάσουμε όσο θα θέλαμε για να έχουμε καλύτερη εικόνα και έτσι την ώρα της επέμβασης ο 32χρονος έλειπε. Έχουμε τα στοιχεία του και είναι θέμα χρόνου η σύλληψή του».

Εντύπωση προκάλεσε στους αστυνομικούς ότι ο «αρχηγός» είχε αναθέσει στον 14χρονο να παραδίδει ποσότητες ηρωίνης σε διακινητές που στη συνέχεια αναλάμβαναν την πώλησή τους στις πιάτσες θανάτου. Επίσης, ο ανήλικος αναλάμβανε να θάβει τα ναρκωτικά σε χώρους γύρω από το κρησφύγετο της οργάνωσης. Σε βάρος όλων των μελών της οργάνωσης σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα.

keratea-meli-kuklwmatos-irwinis-eixan-ftiaksei-spiti--frourio

 

 

 

 

 

 

 

thetoc.gr

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis