Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:08 | 31/07/2016

Από τις μεταθέσεις προς το νομό και τις εσωτερικές μετακινήσεις, οι υπηρεσίες του Λασιθίου ενισχύθηκαν με συνολικά 6 άτομα

Για τουλάχιστον δύο χρόνια θα μείνουν στις αστυνομικές υπηρεσίες του Λασιθίου οι αστυνομικοί που «επιστρατεύονται» προς ενίσχυση των ήδη αποδεκατισμένων υπηρεσιών. 

Οι έκτακτες μεταθέσεις για το νομό «δίνουν» μια ανάσα στους αστυνομικούς που υπηρετούν στα ανατολικά της Κρήτης και που ως τώρα μετά βίας εξασφάλιζαν ρεπό και τήρηση του ωραρίου τους. 

Αντιθέτως οι ολοένα αυξανόμενες ανάγκες, λόγω και του καλοκαιριού, ανάγκαζαν τους αστυνομικούς να ξεπερνούν τις δυνάμεις τους, προκειμένου να ανταποκριθούν με επάρκεια στα καθήκοντά τους. 

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου, από την πλευρά της, από την πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων της σε κάθε ευκαιρία και σε κάθε επαφή με κυβερνητικό στέλεχος και φορέα έθετε το θέμα της ενίσχυσης των δυνάμεών της, κι ως φαίνεται οι προσπάθειες αποφέρουν καρπούς – με δεδομένες πάντα τις συνθήκες. 

Μπορεί, βέβαια, το πρόβλημα να μη λύθηκε, αφού απαιτούνται μόνιμες προσλήψεις προσωπικού, ωστόσο οι αστυνομικοί που θα καταφθάσουν σε περίπου ένα μήνα, αναμένεται να διευκολύνουν την κατάσταση. 

Η ΕΛ.ΑΣ. στον Άγιο Νικόλαο ενισχύεται με δύο αστυνομικούς, η Νεάπολη με έναν και η Ιεράπετρα με τρεις, σύμφωνα με τα στοιχεία που προκύπτουν με βάση τις έκτακτες μεταθέσεις αλλά και τις εσωτερικές μετακινήσεις.

 

www.cretalive.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis