Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:15 | 30/01/2019

Σοκαρισμένο παρακολουθεί το Τορόντο την υπόθεση με τον serial killer κηπουρό, ο οποίος κατηγορείται για 8 δολοφονίες. 

Πρόκειται για τον κηπουρό Μπρους Μακάρθουρ, ο οποίος κατηγορείται πως σκότωσε και διαμέλισε 8 ομοφυλόφιλους στο Τορόντο του Καναδά.

[custom:google-ads]

Ο κηπουρός έχει ήδη δηλώσει ένοχος και γι΄αυτό τον λόγο δεν θα υπάρξει ακροαματική διαδικασία αλλά θα του ανακοινωθεί μόνο η ποινή του.

Ο κηπουρός Μπρους Μακάρθουρ

Τα εγκλήματά του ήταν φρικτά καθώς ο αδίστακτος δολοφόνος έθαβε τα διαμελισμένα πτώματα στις ζαρντινιέρες των πελατών του, με εξαίρεση το τελευταίο του θύμα, το οποίο βρέθηκε σε ένα φαράγγι, το οποίο βέβαια βρισκόταν πίσω από το σπίτι ενός πελάτη του. 

Οι αρχές είχαν κινητοποιηθεί από το 2017, όπου και αγνοούταν το πρώτο του θύμα, ωστόσο μέχρι και πριν λίγους μήνες δεν μπορούσαν να βρουν τον δολοφόνο, παρ΄όλο που οι αγνοούμενοι είχαν φτάσει τους 8. 

Δήλωσε ένοχος για 8 δολοφονίες.

Εν τέλει, ο Μπρους Μακάρθουρ συνελήφθη στις αρχές Ιανουαρίου 2019, λίγη ώρα αφότου ένας νεαρός άνδρας τον επισκέφθηκε στο σπίτι του. Οι αστυνομικοί τον βρήκαν ζωντανό, δεμένο σε ένα κρεβάτι. 

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, η αστυνομία πιστεύει πως και ο ίδιος ο Μακάρθουρ ήταν ομοφυλόφιλος και πως σκότωσε έναν πρώην σύντροφό του. 

Τα θύματά του

Τα θύματά του

[custom:google-ads]

Τα υπόλοιπα θύματά του ήταν δύο μετανάστες από το Αφγανιστάν, άλλοι δύο πρόσφυγες από τη Σρι Λάνκα, ένας Ιρανός, ένας Τούρκος και ένας άστεγος Καναδός.

Τέλος να σημειωθεί πως όταν η αστυνομία του Τορόντο έφτασε στα ίχνη του, χρειάστηκε να ερευνήσει 75 κήπους, όσους δηλαδή είχε εργαστεί τα τελευταία χρόνια.

Πηγή:  iefimerida.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis