Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:00 | 31/12/2020

Η γυναίκα ήταν φυγάς για περισσότερες από δύο δεκαετίες, την ώρα που ο συνεργός και εραστής της είχε συλληφθεί κατά τη διάρκεια της τελευταίας τους απόπειρας να ληστέψουν μία οικογένεια.

Τώρα εκείνη ρίχνει στον Φα Ζιγίνγκ όλη την ευθύνη, καθώς υποστηρίζει πως έκανε όσα έκανε επειδή εκείνος την απειλούσε πως θα τη σκοτώσει εάν δεν τον υπάκουε.

«Συνέχεια με χτυπούσε, με έπνιγε, με βασάνιζε. Απειλούσε να κάνει κακό και στην οικογένειά μου εάν δεν τον άκουγα σε ό,τι έλεγε. Δεν ήθελα να σκοτώσω κανέναν, ήθελα απλώς να ζήσω», είπε κλαίγοντας στο δικαστήριο, ενώ υποστήριξε πως εκείνο το διάστημα είχε αναγκαστεί να κάνει 4 εκτρώσεις.

Κατά τη διάρκεια της απολογίας της, πρόσφερε τα λιγοστά χρήματά της ως αποζημίωση στις οικογένειες των θυμάτων.

Το ζευγάρι διέπραξε τους πρώτους φόνους το 1996, όταν στα χέρια τους βρήκαν φρικτό θάνατο ένας επιχειρηματίας, η σύζυγος και η επτάχρονη κορούλα τους.

Την επόμενη χρονιά, οι δύο τους απήγαγαν και σκότωσαν δύο εργαζόμενους σε νυχτερινά κέντρα, ενώ το 1998 ακολούθησαν οι δολοφονίες δύο ακόμα αντρών κατά την απόπειρα ληστείας τους.

Το 1999 όμως, ενώ είχαν εισβάλει σε μία κατοικία πάλι για να σκοτώσουν και να ληστέψουν, η ιδιοκτήτρια κατόρθωσε να ειδοποιήσει την αστυνομία και ο Φα συνελήφθη επί τόπου. Λίγο αργότερα, καταδικάστηκε για τα εγκλήματά του και εκτελέστηκε, ενώ ποτέ δεν αποκάλυψε πληροφορίες για τη σύντροφό του.

Η Λάο Ρονγκζί αποκάλυψε πως όλα αυτά τα χρόνια ζούσε με ψευδώνυμα και έκανε διάφορες δουλειές για να επιβιώσει. Το κατηγορητήριο από την πρώτη στιγμή απέδιδε ίσους ρόλους στους δύο συνεργούς, θεωρώντας πως υπήρχε «καταμερισμός εργασιών» στα εγκλήματά τους.

Πηγή: newsbomb.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis