Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:55 | 24/04/2020

O Bai Yan, Κινέζος συνοδός αστυνομικών σκύλων είχε μια καταπληκτική ιδέα πριν λίγα χρόνια. Αποφάσισε να φτιάξει ένα σπίτι, ώστε να ζουν καλά και προστατευμένα οι αστυνομικοί σκύλοι μετά τη συνταξιοδότησή τους.

[custom:google-ads]

Σύμφωνα με ένα δημοσίευμα του odditycentral.com, ο Bai Yan δούλευε ως συνοδός αστυνομικών σκύλων από το 2004 έχοντας από τότε εκπαιδεύσει περίπου 30 σκύλους. Στην διάρκεια αυτών των ετών ο συναισθηματικός δεσμός που ανέπτυξε μαζί τους τον ώθησαν να «ξοδέψει» πολύτιμο χρόνο (κοντά επτά χρόνια) και περίπου 150.000 δολάρια για να φτιάξει ένα ζεστό και ασφαλές κατάλυμα για τους συνταξιούχους αστυνομικούς σκύλους.

Μάλιστα, όπως ανέφερε ο ίδιος ένας λόγος που τον οδήγησε να προχωρήσει στο εγχείρημά του ήταν ότι στενοχωρήθηκε πολύ όταν είδε έναν συνταξιούχο αστυνομικό σκύλο εντελώς παραμελημένο από τον νέο του ιδιοκτήτη να σέρνεται μέσα στην βρωμιά με μία αλυσίδα γύρω από τον λαιμό του και ένα μπολ με ληγμένο φαγητό μπροστά του.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα συνταξιοδοτημένα αστυνομικά σκυλιά δίνονται συνήθως για υιοθεσία και είναι ανύπαρκτη η αξιολόγηση των καινούριων ιδιοκτητών τους.

Το 2010, λοιπόν, ο Bai νοίκιασε ένα οικόπεδο στην πόλη Hangzhou, και το μετέτρεψε σε ένα πλήρως λειτουργικό κι ασφαλές σπίτι για ηλικιωμένα σκυλιά της αστυνομίας, το οποίο περιλαμβάνει μεγάλα δρομάκια, παιχνίδια, πράσινο, ακόμη και νεκροταφείο σκύλων

Ο Bai Yan επισκέπτεται το σπίτι αυτό μπορεί και τρεις φορές την ημέρα, ενώ ξυπνά στις 4 το πρωί προκειμένου να προλάβει να περάσει χρόνο με το καθένα από τα σκυλιά που φιλοξενούνται στο κατάλυμα  πριν πάει στη δουλειά του. Μάλιστα, κάθε ημέρα παίρνει και έναν από αυτούς τους σκύλους στη δουλειά του για παρέα.

Όπως ο ίδιος λέει «Θέλω να τους προσφέρω χαρά στα τελευταία χρόνια της ζωής τους. Έχουν αγωνιστεί στο πλευρό μου για χρόνια και τα νοιώθω οικογένειά μου».

Ένα σπιτάκι αποκλειστικά για συνταξιοδοτημένους σκύλους ...

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η αστυνομικός που χρησιμοποίησε το σώμα της ως "ασπίδα" για να προστατεύσει τα παιδιά της από τυφώνα

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis