Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:44 | 29/08/2015

Ένοχος για απόπειρα σωματικής βλάβης σε βάρος της ανακρίτριας υπηρεσίας κρίθηκε χθες από το Μονομελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Ρόδου ο 52χρονος από την Χαλκίδα που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση σωματεμπορίας της νεαρής Ρωσίδας.

Τον 52χρονο βάραινε και η κατηγορία της διατάραξης ησυχίας στην υπηρεσία για την οποία αθωώθηκε, ενώ για την απόπειρα σωματικής βλάβης κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 8 μηνών προς 10 ευρώ την ημέρα.

Ο κατηγορούμενος άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος. Αξίζει να σημειωθεί πως ο συνήγορός του κ. Ζούμπος ζήτησε από το δικαστήριο να του αναγνωρίσει το ελαφρυντικό του μειωμένου καταλογισμού, αίτημα το οποίο απερρίφθη αν και ο 52χρονος προσκόμισε όλα τα έγγραφα με τα οποία αποδεικνύεται ότι από το 2000 πάσχει από σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα για τα οποία έχει νοσηλευτεί και σε ψυχιατρική κλινική στην Χαλκίδα και παρακολουθείται από γιατρό.

Υπενθυμίζεται πως το περιστατικό είχε σημειωθεί στις 20 Αυγούστου αργά το μεσημέρι όταν ο 52χρονος εμφανίστηκε ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου ως κατηγορούμενος στην υπόθεση σωματεμπορίας της 22χρονης Ρωσίδας, για να ζητήσει προθεσμία για την απολογία του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 52χρονος κατά την διάρκεια της συνομιλίας που είχε με την δικαστική λειτουργό, όρμησε καταπάνω της με την γροθιά παρατεταμένη και τα χειρότερα αποφεύχθηκαν χάρη στην άμεση επέμβαση του αστυνομικού που βρισκόταν εκεί.

Σημειώνεται πως ο 52χρονος έχει ήδη κριθεί προσωρινά κρατούμενος και θα πάρει το δρόμο για τις φυλακές για την υπόθεση της σωματεμπορίας.

www.rodiaki.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis