Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:44 | 17/09/2015

Με τέσσερις νέες παραγωγές μάς υποδέχεται η κινηματογραφική εβδομάδα που ξεκινά σήμερα. Μεταξύ αυτών και η ταινία με πρωταγωνιστική έναν αντισυμβατικό ήρωα της Marvel, τον «Ant-Man».

Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα καθώς και τα trailer τους...

«Ant-Man»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Πέιτον Ριντ με τους: Πολ Ραντ, Μάικλ Ντάγκλας, Εβάντζελιν Λίλι, Κόρεϊ Στολ

Ο Χανκ Πιμ, διακεκριμένος επιστήμονας που έχει ανακαλύψει κρυφά τον τρόπο να μικραίνει ζωντανούς οργανισμούς, καταλαβαίνει πως ο Ντάρεν Κρος, ο αδίστακτος διάδοχός του, είναι έτοιμος να κάνει το ίδιο. Αποφασίζει λοιπόν να εμπιστευτεί έναν ταλαντούχο διαρρήκτη για να κλέψουν και να καταστρέψουν τα σχέδιά του, προτού εκείνος πουλήσει την ανακάλυψη σε τρομοκρατική οργάνωση.

«Έρωτας Χωρίς Δεσμεύσεις»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Λέσλι Χέντλαντ με τους: Τζέισον Σουντέικις, Άνταμ Σκοτ, Άλισον Μπρι

Έχοντας κάνει για πρώτη φορά σεξ στη ζωή μεταξύ τους πριν από πολλά χρόνια, ο Τζέικ και η Λέινι συναντιούνται ξανά και ξεκινούν μια θερμά φιλική σχέση, αν και η έλξη μεταξύ τους γίνεται όλο και πιο δύσκολο να κρυφτεί.

«Πεινασμένες Καρδιές»

Ιταλική ταινία, σκηνοθεσία Σαβέριο Κονστάντζο με τους: Άνταμ Ντράιβερ, Άλμπα Ρορβάκερ, Ρομπέρτα Μάξγουελ

Ένα νεαρό ερωτευμένο ζευγάρι αρχίζει να αντιμετωπίζει προβλήματα, τα οποία μεγεθύνονται ανεξέλεγκτα όταν κάνει παιδί, καθώς η γυναίκα θέλει να το μεγαλώσει με έναν υπερπροστατευτικό κι εναλλακτικά «υγιεινό» τρόπο.

«Βατικανό: Απόρρητοι Φάκελοι»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Μαρκ Νέβελντιν με τους: Μάικλ Πένια, Ντάγκρεϊ Σκοτ, Ολίβια Ντάντλεϊ

Όταν η 27χρονη Άντζελα επιστρέφει στο σπίτι από το νοσοκομείο έπειτα από έναν ελαφρύ τραυματισμό, η ολοένα και πιο παράξενη συμπεριφορά της ανησυχεί τον πατέρα, το αγόρι της αλλά κι έναν παπά, ο οποίος υποψιάζεται πως μπορεί να είναι δαιμονισμένη.

http://www.newsbeast.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis