Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:04 | 28/04/2020

Κινηματογραφική έφοδο σε διαμέρισμα στην Αργυρούπολη πραγματοποίησαν πάνοπλοι αστυνομικοί για τη σύλληψη τριών ληστών, για τους οποίους υπήρχαν πληροφορίες ότι είχαν στην κατοχή τους βαρύ οπλισμό.

Η επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. οργανώθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Αργυρούπολης.

Το διαμέρισμα των κακοποιών κυριολεκτικά περικυκλώθηκε από αστυνομικούς, μέχρι που άντρες της ΟΠΚΕ εισέβαλαν στο εσωτερικό του και αιφνιδίασαν τους τρεις άντρες αλβανικής καταγωγής.

Οι ληστές είδαν ξαφνικά μπροστά τους τα όπλα των αστυνομικών και δεν σκέφτηκαν καν να αντιδράσουν.

Οι συλληφθέντες είχαν ταξιδέψει από την Αθήνα στην Κατερίνη, όπου είχαν εισβάλει στο σπίτι μίας γιαγιάς, την οποία έδεσαν για να αρπάξουν τις ελάχιστες οικονομίες της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η δολοφόνος επί πληρωμή που χρέωνε 100.000 δολάρια κάθε «χτύπημα»

Στη συνέχεια, γύρισαν στην «έδρα» τους στην Αθήνα.

Οι αστυνομικοί ήξεραν ότι είχαν να κάνουν με σκληρούς ληστές, κάτι που αποδείχτηκε από τον εντοπισμό ενός πιστολιού, ενός περιστρόφου και ενός οπλοπολυβόλου Scorpion στο διαμέρισμα της Αργυρούπολης.

Το γεγονός ότι οι δράστες ήταν σεσημασμένοι είχε ως αποτέλεσμα δύο από τους τρεις συλληφθέντες να κριθούν προφυλακιστέοι.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι οι συλληφθέντες πιθανότατα ετοίμαζαν επιθέσεις στην Αττική, ενώ διερευνάται η συμμετοχή τους σε ανεξιχνίαστε υποθέσεις ληστειών.

Πηγή:  ethnos.gr


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Αλεξίσφαιρο γιλέκο TITANIUM® TACTICAL I

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis