Κινηματογραφική καταδίωξη διακινητή - Έσπασε τις μπάρες διοδίων και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα

ΣΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ
Κινηματογραφική καταδίωξη διακινητή - Έσπασε τις μπάρες διοδίων και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα

Η άμεση κινητοποίηση αστυνομικών της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης, είχε ως αποτέλεσμα την σύλληψη ατόμου που ενέχεται σε παράνομη μεταφορά αλλοδαπών καθώς και τον εντοπισμό δώδεκα (12) διακινούμενων παράτυπων μεταναστών.

Πρόκειται για 32χρονο αλλοδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Μυγδονίας, για παράνομη μεταφορά – προώθηση αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας, απείθεια, αντίσταση, διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών και διακεκριμένη περίπτωση φθοράς.

Ειδικότερα, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (28-11-2019) αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης εντόπισαν στην Εγνατία Οδό – κόμβο Βαγιοχωρίου, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο κινούμενο από Καβάλα, το οποίο έσπασε τις μπάρες στα διόδια της Ανάληψης και συνέχισε την πορεία του προς τη Θεσσαλονίκη. Στη συνέχεια, αφού παραβίασε ερυθρούς σηματοδότες και εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, ο οδηγός του οχήματος ακινητοποίησε το αυτοκίνητο και προσπάθησε να διαφύγει, πλην όμως συνελήφθη έπειτα από πεζή καταδίωξη.

Ταυτόχρονα με τον οδηγό τράπηκαν σε φυγή εννέα (9) διακινούμενοι οι οποίοι ακινητοποιήθηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης που προσέτρεξαν για συνδρομή. Επιπλέον, έπειτα από έρευνα που διενεργήθηκε στο εν λόγω όχημα εντοπίστηκαν στο χώρο των αποσκευών τρεις (3) ακόμη διακινούμενοι.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.