Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:14 | 23/01/2019

Kινηματογραφική καταδίωξη οχήματος σημειώθηκε εχθές στο Αγρίνιο σε μια περίεργη υπόθεση που απασχολεί τις αστυνομικές αρχές.

Eπικίνδυνες καταστάσεις προκλήθηκαν στο κέντρο της πόλης με «πρωταγωνιστές» δυο νεαρούς που επέβαιναν σε όχημα.

[custom:google-ads]

Ο ένας, 18χρονος, συνελήφθη ενώ ο άλλος αναζητείται…

Όλα ξεκίνησαν όταν έγινε αντιληπτό πως Ι.Χ. επιβατικό όχημα παραβίαζε τους φωτεινούς σηματοδότες σε κεντρικά σημεία της πόλης κινούμενο επικινδύνως.

Οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ επιχείρησαν να το σταματήσουν ωστόσο ο οδηγός δεν υπάκουσε σε σήμα και ξεκίνησε καταδίωξη μέσα στον αστικό ιστό.

Το όχημα μάλιστα κινούμενο στην οδό Ευτυχίας Καλύβα προκάλεσε υλικές ζημιές σε σταθμευμένο αγροτικό και σε ένα δίκυκλο με τα οποίο συγκρούστηκε και συνέχισε την τρελή πορεία του στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως (Καρπενησίου), βγήκε στην Περιμετρική και στην συνέχεια στο δρόμο προς Καμαρούλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επιτέθηκαν σε Αστυνομικό Τμήμα με μολότοφ και πέτρες

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις κινητοποιήθηκαν για να το σταματήσουν ενώ ο οδηγός φέρεται να μην δίστασε να κάνει ελιγμούς με σκοπό να εμποδίσει τους δικυκλιστές της αστυνομίας από να το προσεγγίσουν.

Κινδύνεψε δηλαδή η ζωή τους…

Τελικά η καταδίωξη έληξε στην περιοχή του Σχίνου όπου ακινητοποιήθηκε το όχημα και συνελήφθη ο 18χρονος οδηγός του.

Ο συνοδηγός του ωστόσο τράπηκε σε φυγή και έκτοτε αναζητείται.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία για διατάραξη Ασφάλειας συγκοινωνιών και πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Πηγή: agrinionews.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis