Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
07:03 | 28/06/2017

Εχτές βράδυ και περί ώρα 21:00 ανήλικος 15χρονος ΡΟΜΑ εισέβαλε σε οικία επί της οδού Αγίας Ευθυμίας αριθμός 10 στο Μοσχάτο και αφαίρεσε την τσάντα της ιδιοκτήτριας μαζί με τα κλειδιά του οχήματος της.

Στην συνέχεια αφαίρεσε και το όχημα της μάρκας CITROEN XSARA και προσπάθησε να διαφύγει. Διερχόμενος από την Πλατεία του Μοσχάτου η όμαδα ΔΙΑΣ του Μοσχάτου 405-1 της Γ´ Αλλαγής, εντόπισε το όχημα και το έκρινε ύποπτο.

Σε σήμα που του έκαναν να σταματήσει για έλεγχο εκείνος ανέπτυξε ταχύτητα με σκοπό να διαφύγει. Με ιλιγγιώδη ταχύτητα πέρασε μπροστά από έναν παιδικό σταθμό που έπαιζαν παιδιά εκείνη την στιγμή απ'έξω και από θαύμα δεν χτύπησε κάποιο από αυτά. Στην συνέχεια πήγε στην παλιά παραλιακή κάνοντας μία τρελή πορεία ανάμεσα στα αμάξια, μπήκε μέσα στα στενά ξανά του Μοσχάτου προσπαθώντας να ξεφύγει αλλά η ομάδα δεν τον έχασε από τα μάτια της. Στην συνέχεια μπήκε στο ΣΕΦ, βγήκε στην Λεωφόρο Κηφισού και ανέπτυξε μεγάλες ταχύτητες. Στην πορεία του στον Κηφισό, χτύπησε δυο οχήματα στην προσπάθεια του να μην κολλήσει στην κίνηση. Στην συνέχεια έφτασε με ξέφρενη πορεία έως την Μεταμόρφωση όπου πήρε την έξοδο εκεί, καβάλησε ένα κράσπεδο όπου χτύπησε το όχημα και ακινητοποιήθηκε.

Στην συνέχεια, ξεκίνησε πεζή καταδίωξη από την ομάδα του Μοσχάτου με αποτέλεσμα να ακινητοποιήσει τον ΡΟΜΑ που στην προσπάθεια του να ξεφύγει μπήκε κάτω από ένα φορτηγό.

Στο σημείο έσπευσαν όλες οι ομάδες ΔΙΑΣ του Πειραιά και της Δυτικής Αττικής με σκοπό να ενισχύσουν τους συναδέλφους του αλλά και ο Διοικητής της ΔΙΑΣ Α/Υ ΚΑΠΡΑΣ Αθανάσιος και ο Διοικητής του 3ου Τμήματος ΔΙΑΣ (Πειραιά) Α/Β´ ΔΗΜΟΣ Απόστολος.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis