Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:31 | 05/02/2019

Σκηνές αστυνομικής ταινίας εκτυλίχτηκαν απόψε, λίγο μετά τις 9.30 το βράδυ, στο κέντρο της Καλαμάτας, καθώς σημειώθηκε καταδίωξη ενός αυτοκινήτου, από δύο περιπολικά.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο οδηγός ενός μαύρου οχήματος μάρκας Peugeot, περίπου 60 ετών, οδηγούσε “ανάποδα” στην οδό Ψαρών από το πάρκο των σιδηροδρόμων, στη συνέχεια μπροστά από το Διοικητήριο, μετά έστριψε στη Δημοσθένους, συνεχίζοντας αντικανονικά την πορεία του, με αποτέλεσμα ένας οδηγός που τον είδε, να ειδοποιήσει την Αστυνομία.
Αμέσως ξεκίνησε η καταδίωξη από δύο περιπολικά κάτω από δυσμενείς καιρικές συνθήκες και υπό βροχή, προκειμένου να εντοπίσουν και να σταματήσουν τον οδηγό που στο πέρασμά του είχε τρακάρει και μερικά σταθμευμένα αυτοκίνητα.
Ο οδηγός του αυτοκινήτου που κατήγγειλε στην Αστυνομία την τρελή πορεία του μαύρου οχήματος, ανέφερε ότι αυτό “τράκαρε με τουλάχιστον τρία ή και τέσσερα σταθμευμένα οχήματα” και αυτό επιβεβαιώνεται, αφού περιμετρικά στο αυτοκίνητο υπήρχαν εμφανή σημάδια τρακαρίσματος.

Τα δύο περιπολικά τελικά εγκλώβισαν το όχημα στην οδό Ύδρας, έξω από τον Συνεταιρισμό των υδραυλικών, όταν αυτό συνέχιζε αντικανονικά την πορεία του προς τον Σταθμό, και οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον οδηγό.

[custom:google-ads]

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΟΔΗΓΟΣ- ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΣΤΟ MESSINIALIVE

Οι αστυνομικοί μετέφεραν και το αυτοκίνητο του συλληφθέντα στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας, ενώ ο οδηγός και παράλληλα αυτόπτης μάρτυρας που κατήγγειλε την τρελή πορεία του αυτοκινήτου, σοκαρισμένος δήλωσε στο Μessinialive:
“Αυτό που ζήσαμε απόψε ήταν πρωτόγνωρο! Είδαμε ένα αυτοκίνητο να πηγαίνει ανάποδα σχεδόν σε όλους τους δρόμους της πόλης, σε όλα τα απαγορευτικά και αμέσως τηλεφώνησα στην Άμεση δράση να καταγγείλω το γεγονός. Η ανταπόκριση της Αστυνομίας ήταν άμεση. Τους έδινα οδηγίες πού κατευθυνόταν αυτός, με αποτέλεσμα να τον περικυκλώσουν στην οδό Ύδρας και να σταματήσουν την ξέφρενη πορεία του, αφού ήδη είχε χτυπήσει αρκετά αυτοκίνητα, κάτι που θα φανεί με το πρώτο φως της ημέρας.
Και εγώ και η γυναίκα μου τρομάξαμε, αφού έδειχνε ότι δεν είχε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και παραλίγο να πέσει πάνω και σε εμάς. Ευτυχώς, που δεν ερχόταν κάποιο μηχανάκι, γιατί θα είχαμε δυσάρεστα γεγονότα απόψε….”

Πηγή: messinialive.gr

 

***ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δείτε ένα εντυπωσιακό βίντεο από την άσκηση συντηρητικής εκπαίδευσης στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis