Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:14 | 26/04/2018
Και έρχεται αυτό που λέγεται "deja vu". Αυτό ρε μάγκες το έχω ξαναζήσει και θα το ξαναζήσω....
 
Που λέτε,  στην Δ/νση Αλλοδαπών Θεσ/νικης άσχετα με την συνηθισμένη ροή και "κίνηση" που υπάρχει όλο τον χρόνο υπάρχει και ένα χρονικό διάστημα ανά 5 με 6 μήνες , ανεξαρτήτου διάρκειας,  όπου αλλοδαποί διαφόρων εθνικοτήτων εισρέουν πολλαπλάσιοι από την συνηθισμένη ροή. Η πολιτεία και η αστυνομία δεν έχουν κανένα πλάνο...επιχειρησιακό.
 
Από τον Έβρο μέχρι την Θεσ/νικη καταφτάνουν χωρίς να τους ελέγξει κανείς. Ανενόχλητοι .....και αντί να μοιράζεται το "βάρος" , πέφτει ουσιαστικά όλο σε μία Γ.Α.Δ. 
 
Στα Τ.Δ.Μ. της Θεσ/νικης όπως είναι φυσικό επικρατεί το αδιαχώρητο. Σε μια περίοδο προ-καλοκαιριού που το προσωπικό της Δ/νσης Αλλοδαπών έπρεπε να μαζεύει δυνάμεις για τις καλοκαιρινές ροές.......Τελικά αυτές ήρθαν νωρίτερα.
 
Η ουσία είναι ότι ...τέτοιες καταστάσεις δεν περιμένεις να υποχωρήσουν....αναλαμβάνεις δράση και πρωτοβουλία ώστε να τις αντιμετωπίσεις , κάτι που δεν έχει κάνει κανείς μέχρι στιγμής εκεί "ψηλά" στην Γ.Α.Δ.Θ.
 
Εσύ συνάδελφε της Δ/νσης Αλλοδαπών Θεσ/νικης περίμενες κάτι τέτοιες περιόδους να ξεχρεώσεις τα οφειλόμενα ρεπό σου.
 
Τέτοιες περιόδους που δεν θα ζητήσει μέτρα ενίσχυσης η Τροχαία για κάποιον Μαραθώνιο ή η Δ/νση Αστυνομίας για κάποια παρέλαση ή για κάποιον αγώνα ποδοσφαίρου. 
 
 
 
Υ.Γ.1 Τα "νούμερα" να βγαίνουν , σε "νεκρές" περιόδους , και όλα μέλι γάλα.....
 
 
ΚΙΛΤΙΔΗΣ Λάζαρος
Υπηρετών : Τ.Δ.Μ. ΘΕΡΜΗΣ
Μέλος Ε.Μ.Α.Σ.
Αντιπρόσωπος Ε.Α.Υ.Θ. στην Π.Ο.ΑΣ.Υ.
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis