Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:01 | 09/02/2018

Τα ρούχα του Κολομβιανού σχεδιαστή μόδας Μιγκουέλ Καμπαλέρο δεν είναι μόνο κομψά, αλλά μπορούν να σώσουν και τη ζωή όσων τα φορούν, καθώς είναι αλεξίσφαιρα! Βέβαια η ασφάλεια κοστίζει και έτσι ένα αντρικό κοστούμι πωλείται 6.000-8.000 δολάρια κι ένα σακάκι μπλέιζερ πάνω από 3.500 δολάρια.

Ο κολομβιανός σχεδιαστής μόδας, που σχεδιάζει και κατασκευάζει ελαφριά αλεξίσφαιρα ρούχα για ανθρώπους με εξουσία, όπως τον βασιλιά της Ιορδανίας, λέει ότι έχει ένα «κλαμπ με επιζώντες» το οποίο φτάνει στους 20 πελάτες, οι οποίοι χρωστάνε τη ζωή τους στα ρούχα του.



«Η μεγαλύτερή μου ικανοποίηση δεν είναι να κερδίζει η επιχείρηση, είναι το να σώζω ζωές», δήλωσε ο Καμπαλέρο, ο οποίος ίδρυσε την εταιρεία του πριν από 21 χρόνια, σύμφωνα με το Ρόιτερς.

Πελάτες του Καμπαλέρο είναι πρωθυπουργοί και πρόεδροι της Λατινικής Αμερικής, αλλά και από άλλες χώρες, κάθε του δημιουργία φτιάχνεται μόνον επί παραγγελία, ενώ κατασκευάζει μέχρι και αλεξίσφαιρα… εσώρουχα.

«Είναι καταπληκτικά, διακριτικά και ελαφριά. Είναι καινοτόμα και όμορφα που δεν φαίνονται καν και μπορεί να τα φορέσει ο καθένας», δήλωσε η Ρασέντα Γουόλκερ, που εμπορεύεται τα ρούχα του σχεδιαστή στη Νιγηρία και την Κένυα.

Ο Καμπαλέρο εξάγει τα ρούχα σε 23 χώρες, ενώ στις συλλογές του έχει και ρούχα λιγότερο γκλαμουράτα, όπως στολές αποναρκοθέτησης και αλεξίσφαιρα γιλέκα για τις στρατιωτικές και αστυνομικές δυνάμεις.

 

www.nooz.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παρουσίαση: Glock 19

Διαβάστε όλα τα άρθρα από την κατηγορία  ΟΠΛΑ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis