Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:44 | 05/09/2015

Μια ειδική μονάδα, η οποία θα… βάζει σε τάξη τους απείθαρχους καλεσμένους στους γάμους,  συγκροτήθηκε από την αστυνομία στη Δημοκρατία της Αντιγκέα, ομοσπονδιακό υποκείμενο της Ρωσίας, στο νότο της χώρας.

Η μονάδα, την οποία αποτελούν 40 αστυνομικοί, πραγματοποιεί περιπολίες στην περιοχή του βόρειου Καυκάσου, εξασφαλίζοντας ότι οι αυτοκινητοπομπές που κατευθύνονται σε κάποια γαμήλια τελετή τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί ελέγχουν αν πυροβολεί κανείς στον αέρα, κάτι που παρατηρείται συχνά στην περιοχή τις ημέρες των γάμων.

Με τα ατυχήματα τόσο στον δρόμο όσο και εξαιτίας της χρήσης όπλων στα γαμήλια γλέντια να είναι η συχνά, οι τοπικές αρχές αναγκάστηκαν να λάβουν μέτρα, όπως ανέφερε ο υπουργός Εσωτερικών του ομοσπονδιακού υποκειμένου, Αλεξάντρ Ρετσίσκι.

Σύμφωνα με το BBC και την Tass, πρόκειται για την πρώτη μονάδα αυτού του είδους στη Ρωσία, με τους αστυνομικούς να παρακολουθούν διακριτικά όλη την τελετή, από την αρχή μέχρι το τέλος της.

Τα νέα μέτρα φαίνονται να γίνονται δεκτά από τους κατοίκους, δεδομένου ότι αρκετοί άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια εορταστικών εκδηλώσεων, στο περιθώριο κάποιας γαμήλιας τελετής.

Ναυτεμπορική, www.cretalive.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis