Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:58 | 12/05/2019

Με αφορμή πρόσφατη συζήτηση που ξεκίνησε στο Forum του Policenet.gr , λαβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω τοποθέτηση του κ. Γεώργιου Γρηγοριάδη:

 

"Είναι απολύτως λογικό να γυρίσει κάποιος και να πει : "καλά ρε συ, εδώ ο κόσμος καίγεται και ασχολείστε με τρίχες και μελάνια σε δέρματα???"...

Και θα συμφωνήσω.

[custom:google-ads]

Όταν συνάδελφοι και φίλοι μου, εργάζονται 24 ώρες συνεχόμενα στις σύγχρονες ρωμαϊκες γαλερες που είναι τα βαν μεταγωγων, ως νεοκοποι δούλοι υπό τον ανελέητο ρυθμό των τυμπάνων που κρουουν οι " νεο-εκατονταρχοι λεγεωναριοι" της ΓΑΔΑ και υπό την παντελή απάθεια της "αυτοκρατορικης αυλής" του Υπουργείου - τότε ΝΑΙ, το να μιλήσουμε για δερματοστιξια και γένια είναι ανθυπολεπτομερια.

Πλην όμως, εκτός από τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα που παραβιαζονται όταν διαθέτεις το προσωπικό σου για εργασία σε αυτές τις αναξιοπρεπείς συνθήκες, μια κυβέρνηση που θα ήθελε να θεωρείται ως καινοτόμος, προοδευτική, φιλεργατικη (φευ) θα έπρεπε να πρωτοστατεί και στην προσπάθεια να προστατεύσει την ελευθερία της έκφρασης (εντός κάποιων ορίων φυσικά για την ΕΛ.ΑΣ.).

Τα πλαίσια του Αρ.19 της Οικουμενικής Διακήρυξης των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου φαίνεται ότι είναι επαρκή για να καλύψουν ως "ελευθερία έκφρασης" τις μολότοφ, τις βιαιοπραγιες, τις καταστροφές δημόσιας περιουσίας, τους βανδαλισμούς και την ρητορική εμφύλιο-πολεμικού μίσους για τους κυβερνώντες. Ακόμα και σε ακραίες περιπτώσεις ο χαρακτηρισμος ειδεχθων δολοφωνιων πολιτών και αστυνομικών στα πλαίσια της "ελευθερίας" αυτής, βαπτίζεται <<πολιτική πράξη>>.

Η προσωπική επιλογή όμως ενός ατόμου στο πως θα επιλέξει να διακοσμήσει το δέρμα του ή να φέρει μούσι εν υπηρεσία, παραμένει υπεράνω αλλαγής, τροποποίησης και δεν καλύπτεται από την συγκεκριμένη πρόβλεψη.

Δικαιολογημενα τότε μπορούμε να πούμε ότι όντως συζητάμε για "τρίχες" από την στιγμή που κάποιοι έχουν μπερδέψει την βούρτσα με την... βελόνα του Τατουατζη!!!!!!!!!!

ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΓΕΏΡΓΙΟΣ

ΟΜΑΔΑ ΔΙ.ΑΣ. Β/Α

Αν. Ταμιας στο ΔΣ του Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis