Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:46 | 11/09/2015

Κρυμμένος σε πυλωτή πολυκατοικίας στην περιοχή των Αμπελοκήπων εντοπίστηκε από την Άμεση Δράση ένας 24χρονος Αλβανός, μέλος σπείρας που διέπραττε ληστείες σε καταστήματα και κλοπές από σπίτια σε διάφορες περιοχές της Αττικής.  Σε κοντινή απόσταση βρέθηκε κουκούλα και πιστόλι που λίγο νωρίτερα είχε πετάξει.

Όπως προέκυψε από την έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής ο συλληφθείς, από κοινού με έναν 27χρονο ομοεθνή του και ακόμα έναν άγνωστο συνεργό τους, το τελευταίο δίμηνο τουλάχιστον, είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα και διέπρατταν ληστείες σε και κλοπές από οικίες.

Μέχρι στιγμής έχει διαπιστωθεί ότι έχουν διαπράξει δύο ληστείες (σε πρατήριο υγρών καυσίμων στους Αμπελόκηπους και περίπτερο στο Γαλάτσι) και μία διάρρηξη σε σπίτι στη Γλυφάδα.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στις οικίες του 24χρονου και του 27χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

- Μία γεμιστήρα με πέντε φυσίγγια.

- Ένδεκα φυσίγγια.

- Ένα μαχαίρι.

- Τρεις μεταλλικές χειροπέδες.

- Μία σιδερογροθιά.

- Δύο σελίδες με ιδιόχειρες σημειώσεις.

- Διάφορα κλειδιά οχημάτων.

- Ένα διαβατήριο των Αλβανικών αρχών.

- Δύο κράνη μηχανής.

- Το χρηματικό ποσό των 185 ευρώ.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε στον Τακτικό Ανακριτή, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών του, καθώς και τη συμμετοχή τους και σε άλλα παρόμοια αδικήματα.

 

newsbeast.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis