Κλείνουν οι μπάρες των σταθμών την Δευτέρα - Απεργία την Τρίτη

ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ
Κλείνουν οι μπάρες των σταθμών την Δευτέρα - Απεργία την Τρίτη

Μπαίνει και επισήμως σε πλήρη λειτουργία το σύστημα ηλεκτρονικών εισιτηρίων στην Αθήνα καθώς από τις 20 Νοεμβρίου και για διάστημα ενός μήνα (δηλαδή μέχρι και τις 20 Δεκεμβρίου) θα κλείσουν οι μπάρες σε όλους τους σταθμούς και θα ανοίγουν μόνον εφόσον ο επιβάτης «χτυπά» το ηλεκτρονικό εισιτήριο ή την κάρτα του.

Στους σταθμούς που θα κλείνουν οι πύλες, θα υπάρχει υπεύθυνος για την εξυπηρέτηση προσώπων που δεν έχουν λάβει ακόμα προσωποποιημένη κάρτα (π.χ. άνεργοι, ΑΜΕΑ, άλλοι δικαιούχοι).

Από την ερχόμενη Δευτέρα θα κλείσουν και οι πύλες του ΑΣΣΚ Αεροδρομίου Αθηνών.


Νέα ταλαιπωρία περιμένει το επιβατικό κοινό λόγω της 24ωρης απεργίας που αποφάσισαν οι εργαζόμενοι του μετρό για την ερχόμενη Τρίτη.

 

Σε ανακοίνωσή τους τονίζεται πως «οι εργαζόμενοι στο ΜΕΤΡΟ απαντάμε άμεσα και συνεχίζουμε το πρόγραμμα των δράσεων μας με 24ωρη απεργία την Τρίτη 21/11/17».

Τα μέλη του σωματείου αντιδρούν στην επικείμενη ένταξη των εταιρειών αστικών συγκοινωνιών στην Ελληνική Εταιρεία Δημόσιων Συμμετοχών, θυγατρική του λεγόμενου υπερταμείου.

«Προχωράμε άμεσα και δυναμικά για να μην τους επιτρέψουμε να βάλουν τις αστικές συγκοινωνίες στον πάγκο του…. κέρδους και της ιδιωτικοποίησης. Ζητάμε άμεση συνάντηση με τον υπουργό κ. Τσακαλώτο για την επίλυση του χρηματοδοτικού θέματος των αστικών συγκοινωνιών», αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση.

Πηγή: cnn.gr,  newsbeast.gr