Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:46 | 07/12/2014

 

Στη διακοπή της κυκλοφορίας στην λεωφόρο Αμαλίας από το ύψος της Ξενοφώντος και στη Βασιλίσσης Σοφίας στο ύψος της Βουλής έχει προχωρήσει εδώ και λίγη ώρα η τροχαία στο πλαίσιο των μέτρων για το συλλαλητήριο που έχουν καλέσει για τις 5 το απόγευμα ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ στην πλατεία Συντάγματος με αφορμή την τελευταία ημέρα συζήτησης και ψήφισης του προϋπολογισμού.
 
Παρόμοιες συγκεντρώσεις πραγματοποιούνται στη Θεσσαλονίκη στο Άγαλμα Βενιζέλου και στο Ηράκλειο της Κρήτης στην πλατεία Ελευθερίας.
 
Ξεχωριστή συγκέντρωση πραγματοποιεί το ΠΑΜΕ στην πλατεία Ομονοίας.
 
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση-πρόσκληση της ΓΣΕΕ «είναι παράλογο και τουλάχιστον επικίνδυνο, την ώρα που η Ελληνική κοινωνία στενάζει από την ανεργία, τα χαράτσια, τη φοροεπιδρομή, την έλλειψη κοινωνικού κράτους, την καταστρατήγηση των εργασιακών δικαιωμάτων, τους μισθούς πείνας, να καλείται σε νέες δυσβάστακτες θυσίες, σε περαιτέρω επώδυνες αλλαγές στο ασφαλιστικό που εάν γίνουν αποδεκτές, όχι μόνο θα καταστρέψουν τον κοινωνικό ιστό αλλά θα υπονομεύσουν το δικαίωμα των νέων παιδιών να ενταχθούν στην αγορά εργασίας. Επιπλέον οι προτάσεις για αυξήσεις στο ΦΠΑ, αλλαγές στον Ν.1264/82, μείωση των συντάξεων κλπ. είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα επιτείνουν τα ήδη καταγεγραμμένα αδιέξοδα του προγράμματος.  Ας καταλάβουν επιτέλους κυβέρνηση και δανειστές ότι δεν υπάρχουν ούτε περιθώρια αντοχών, ούτε ανοχών».
 
protothema.gr
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis