Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:52 | 12/01/2017

Συναγερμός σήμανε στο κέντρο της πρωτεύουσας λίγο πριν τις 20:00 το βράδυ της Πέμπτης. Στην οδό Ομήρου 5, που βρίσκεται μεταξύ των κεντρικών οδών Σταδίου και Πανεπιστημίου, εντοπίστηκε ένα αυτοκίνητο το οποίο είχε δηλωθεί ως κλεμμένο.

Συγκεκριμένα, το αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στο σημείο προκάλεσε την περιέργεια του αστυνομικού που φρουρεί την Τράπεζα της Ελλάδος, ο οποίος επικοινώνησε με το κέντρο της Άμεσης Δράσης, ζητώντας στοιχεία με βάση τον αριθμό κυκλοφορίας, με τις Αρχές να διαπιστώνουν πως είναι κλεμμένο.

Εξέτασαν αν είναι παγιδευμένο με εκρηκτικά

Το σημείο, ωστόσο, όπου βρέθηκε το όχημα ήταν η αιτία για την τεράστια επιχείρηση που στήθηκε από τις Αρχές.

Κι αυτό διότι σε "απόσταση αναπνοής" βρίσκεται το κεντρικό κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδος και συγκεκριμένα η παράπλευση είσοδος του κτιρίου.

Η κυκλοφορία είχει διακοπεί, οι πολίτες που βρίσκονταν στο σημείο απομακρύνθηκαν άμεσα και στο σημείο έσπευσαν άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών.

Τελικά δεν εντοπίστηκε κάτι ύποπτο κι έτσι είχαμε... λήξη συναγερμού.

Εδώ να υπενθυμίσουμε πως η ομάδα του Νίκου Μαζιώτη είχε αναλάβει με προκήρυξη την ευθύνη για την έκρηξη ΙΧ έξω απο την Τράπεζα της Ελλάδας στην οδό Αμερικής, τον Απρίλιο του 2014.

Διαβάστε περισσότερα στο newsit.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis