Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:29 | 02/07/2016

Η κλοπή με τη μέθοδο της απασχόλησης πέτυχε, αλλά οι δυο γυναίκες που την διέπραξαν σε βάρος ενός ηλικιωμένου στην Κέρκυρα δεν κατάφεραν να χαρούν την όχι και ευκαταφρόνητη λεία τους, καθώς εντοπίστηκαν λίγες ώρες μετά από αστυνομικούς της Ασφαλείας και συνελήφθησαν.

Οι δυο Ελληνίδες ηλικίας 36 και 33 χρόνων είχαν χτυπήσει την πόρτα ενός 84χρονου και η μια από αυτές είχε αποσπάσει την προσοχή του, δίνοντας την ευκαιρία στην άλλη να ανακαλύψει το κομπόδεμά του ύψους 2.000 ευρώ. Οι δράστιδες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας με την κατηγορία της κλοπής, αλλά ερευνάται αν έχουν ξαφρίσει και άλλους ηλικιωμένους στο νησί.

*** «Άρωμα» γυναίκας είχε και η κλοπή που έγινε στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου στο Αγρίνιο, με θύμα τον οδηγό ενός αυτοκινήτου. Τέσσερις τσιγγάνες πλησίασαν από δεξιά κι αριστερά στα παράθυρα του οχήματος, τον απασχόλησαν και κατάφεραν να του αρπάξουν έναν φάκελο που είχε μέσα διάφορα έγγραφα και 250 ευρώ. Ο οδηγός αντιλήφθηκε την κλοπή όταν επέστρεψε στο σπίτι του και γύρισε στο σημείο όπου έγινε, όμως δεν βρήκε παρά μόνο τα έγγραφα πεταμένα στον δρόμο!

 

 

www.protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis