Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:32 | 24/01/2017

Ένας ανήλικος και ο 20χρονος συνεργός του σταμάτησαν με το Ι.Χ. αυτοκίνητό τους έξω από μια εκκλησία στην κοινότητα Άμφια της Ροδόπης και προσπάθησαν να διαρρήξουν την πόρτα της για να αρπάξουν χρήματα από το παγκάρι και όποια αφιερώματα μπορεί να υπήρχαν στις εικόνες.

Ωστόσο, το άγνωστο στην περιοχή αυτοκίνητο κίνησε υποψίες στους αστυνομικούς του τμήματος Φιλύρας, που πλησίασαν στο ναό τη στιγμή που ενεργοποιήθηκε το σύστημα συναγερμού! Έτσι, έπιασαν στα πράσα τους επίδοξους ιερόσυλους που συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης κατηγορούμενοι για απόπειρα κλοπής, ενώ σε βάρος των γονέων του 17χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

Ανήλικος συμμετείχε και στην διάρρηξη ενός σχολείου σε περιοχή της Χαλκιδικής, που εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς του τμήματος Νέων Μουδανιών. Πρόκειται για έναν 17χρονο Έλληνα που είχε τρυπώσει στο σχολικό κτίριο στις 19 Δεκεμβρίου μαζί με έναν 18χρονο Βούλγαρο και είχαν κλέψει έναν βιντεοπροβολέα, ο οποίος βρέθηκε στην κατοχή τους και αποδόθηκε στην 52χρονη διευθύντρια του σχολείου.

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis