Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:12 | 27/07/2015

Είναι δεδομένο ότι η κυβέρνηση θέλησε να στείλει την Τρόικα στην... εξοχή, σε ξενοδοχείο 45 λεπτά μακριά από το κέντρο της Αθήνας. 

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν έγινε αποδεκτό από την άλλη πλευρά και έτσι τεχνικά κλιμάκια και επικεφαλής θα καταλύσουν σε κάποιο ξενοδοχειακό συγκρότημα σε απόσταση το πολύ πέντε λεπτών από το κέντρο της Αθήνας (μέχρι εκεί που μπορεί να μην υπάρχει «κίνδυνος» από κινητοποιήσεις και συλλαλητήρια). 

Το Hilton, όπως μαρτυρά η κλούβα που βρίσκεται από τα ξημερώματα στον πλαϊνό δρόμο από το ξενοδοχείο, αλλά και το γεγονός ότι γύρω του έχουν ακροβολιστεί άνδρες των ΜΑΤ είναι τελικά, όπως φαίνεται, το ξενοδοχείο που πιθανότατα θα φιλοξενήσει τους εκπροσώπους των δανειστών. 

Οι επικεφαλής των Τροϊκανών -της Τρόικα που έχει γίνει κουαρτέτο- μπορεί να μην έχουν φθάσει ακόμη στην Αθήνα, ωστόσο τα τεχνικά κλιμάκια, με δεδομένο ότι αύριο πιάνουν δουλειά, είτε βρίσκονται ήδη στην πρωτεύουσα, είτε αναμένονται τις επόμενες ώρες. 

Σημειώνεται ότι πρόθεση της ελληνικής κυβέρνησης ήταν οι εκπρόσωποι των δανειστών να... απομονωθούν σε κάποιο ξενοδοχείο των προαστίων ή του αεροδρομίου. Τουλάχιστον αυτό αποκάλυψε η γερμανική Die Zeit, γράφοντας ότι η ελληνική πλευρά πρότεινε τους εμπειρογνώμονες των τεχνικών κλιμακίων να μείνουν σε ξενοδοχείο εκτός Αθηνών, σε απόσταση 45 λεπτών από το κέντρο, επικαλούμενη λόγους ασφαλείας. 

Μάλιστα, ο Αλέκος Φλαμπουράρης, σε συνέντευξή του το Σάββατο στον ΣΚΑΪ, έδωσε το δικό του, απίστευτο επιχείρημα για την πρόταση της ελληνικής πλευράς. «Ε, καλοκαίρι είναι... Δεν θα κάνουν μπάνια;», απάντησε ο υπουργός Επικρατείας όταν ρωτήθηκε για το θέμα. Μάλιστα, δεν σταμάτησε εκεί, καθώς πρόσθεσε: «Εγώ νομίζω ότι είναι ευμενής μεταχείριση να μπορείς να πας σε ένα μέρος που είναι resort και να μπορείς να κάνεις τα μπάνια σου καλοκαιριάτικα. Και από Σεπτέμβρη-Οκτώβρη βλέπουμε...». 

 

iefimerida.gr
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis