Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:58 | 11/05/2017

Αστυνομικό περίπολο μετέβη στην κοινότητα Νατάς, προκειμένου να εκτελέσει ένταλμα σύλληψης 25χρονου που θεωρείται ύποπτος για πρόκληση πυρκαγιάς σε καλλιέργειες.

Τα μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Παναγιάς, «υποδέχθηκαν» ωστόσο ο 25χρονος και ένα ακόμη άτομο με κλωτσιές, βρισιές, με κλέψιμο του φακέλου της υπόθεσης από τα χέρια των αστυνομικών, αλλά και με...ζεματισμένο νερό. Την οργή των δύο ατόμων, που τελικά συνελήφθησαν, δέχθηκε κυρίως γυναίκα αστυνομικός η οποία χρειάσθηκε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Πάφου για παροχή των πρώτων βοηθειών.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Τετάρτης, όταν μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Παναγιάς μετέβησαν στην κοινότητα της Νατάς προκειμένου να εκτελέσουν ένταλμα σύλληψης 25χρονου από την εν λόγω κοινότητα.

Στη θέα των αστυνομικών, ο 25χρονος και ένα ακόμη άτομο που προσέτρεξε στη σκηνή, εξαγριώθηκαν και αφού ο ένας εξ αυτών κλώτσησε στην κοιλιακή χώρα γυναίκα αστυνομικό, στη συνέχεια άρπαξαν από τα χέρια των αστυνομικών τον φάκελο της υπόθεσης, ενώ ο ένας έτρεξε στο σπίτι και επανεμφανίσθηκε κρατώντας στα χέρια κατσαρόλα με ζεματιστό νερό το οποίο επιχείρησε να ρίξει προς τους αστυνομικούς.

Παράλληλα, το δεύτερο άτομο πήρε μοτοσυκλέτα η οποία ήταν στην αυλή της κατοικίας του 25χρονου και έφυγε από τον χώρο. Η μηχανή εντοπίστηκε στη συνέχεια σε κοντινή απόσταση από το σημείο του επεισοδίου, όπως και ο φάκελος της υπόθεσης.

Η Αστυνομία συνέλαβε τελικά τα δύο άτομα και τα έθεσαν υπό κράτηση, ενώ σήμερα θα προσαχθούν στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου και θα καταχωρηθεί εναντίον τους υπόθεση.

Η γυναίκα αστυνομικός που δέχθηκε τις κλωτσιές στην κοιλιά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκαν διάφορα θλαστικά τραύματα και έτυχε των πρώτων βοηθειών.

 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis