Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
10:44 | 18/10/2022

Νέα εντάλματα σύλληψης αναμένονται τις επόμενες ώρες για τη σοκαριστική υπόθεση κατ' επανάληψης βιασμών και εκπόρνευσης της 12χρονης από τον Κολωνό.

Μπαλάσκας: Τουλάχιστον 11 άτομα βίασαν το παιδί
«Περιμένουμε κι άλλες συλλήψεις», δήλωσε ο συνδικαλιστής της Αστυνομίας Σταύρος Μπαλάσκας, μιλώντας για την υπόθεση με τον βιασμό και την εκπόρνευση του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό, που έχει προκαλέσει σοκ.

Διαβάστε επίσης

«Έχουμε μιλήσει για τουλάχιστον 11 ονόματα που έχουν να κάνουν με άτομα που βίασαν το κορίτσι», δήλωσε ο κ. Μπαλάσκας. «Τα στοιχεία συνέχεια εμπλουτίζονται, η δικογραφία εμπλουτίζεται. Παράλληλα οι συλληφθέντες ελέγχονται εξονυχιστικά. Δεν είναι σαφές πόσες συλλήψεις θα πραγματοποιηθούν ακόμα, πάντως τουλάχιστον 11 πρόσωπα έχουν προχωρήσει σε αυτή την ειδεχθή πράξη με το 12χρονο κοριτσάκι», τόνισε ο συνδικαλιστής της Αστυνομίας.

Σε ό,τι αφορά τα άτομα που παρουσιάζονται αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ, ο κ. Μπαλάσκας είπε: «Έρχονται και μόνοι τους αυτεπαγγέλτως και παρουσιάζονται στη ΓΑΔΑ, είναι άνθρωποι που ήρθαν σε επαφή με τον Μίχο και το κοριτσάκι». Σύμφωνα με τον συνδικαλιστή, «υπάρχουν κι άλλοι οι οποίοι είχαν επαφές με το κοριτσάκι, είτε τηλεφωνικές είτε μέσω της πλατφόρμας, οι οποίοι επίσης θα ελεγχθούν».

iefimerida.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis