Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:09 | 05/03/2016

Ο Σταύρος Κοντονής παραχώρησε τηλεφωνική συνέντευξη στο Ionian TV, στη διάρκεια της οποία μίλησε για όλα τα ζητήματα που απασχολούν το ελληνικό ποδόσφαιρο, επισημαίνοντας πως η διακοπή του πρωταθλήματος είναι από τα νόμιμα μέτρα που διαθέτει η κυβέρνηση, σε περίπτωση που δεν αποκατασταθεί η αξιοπιστία, η ευνομία και η ισονομία στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

«Δεν έχω τέτοια σκέψη. Παρακολουθούμε όμως τα πάντα. Όπου χρειαστεί θα επέμβουμε. Δεν θέλουμε να φτάσουμε σε τέτοιες καταστάσεις, αλλά να ξέρετε πως ο νέος αθλητικός νόμος προβλέπει ακόμα και την διακοπή του πρωταθλήματος. Aν χρειαστεί θα κάνουμε ένα βήμα παραπάνω. Δεν θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή πρέπει να επιταχύνουμε προς αυτή την κατεύθυνση», ήταν μερικά από τα λόγια του υφυπουργού αναφορικά με το ενδεχόμενο διακοπής του πρωταθλήματος.

Παράλληλα, στις δηλώσεις του τόνισε πως θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, έτσι ώστε οι αθλητικοί χώροι να πάψουν να αποτελούν πεδίο εκτόνωσης άγριων καταστάσεων, ενώ κάλεσε και την ΕΠΟ και την ΚΕΔ να σταθούν στο ύψος που απαιτούν πλέον οι συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis