Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:29 | 03/03/2017

Την Πέμπτη 2 Μαρτίου έκοψε τη βασιλόπιτα της η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής παρουσία του Διευθυντή και του Υποδιευθυντή της Υπηρεσίας, Αστυνομικού Διευθυντή ΚΟΥΜΠΟΥΝΗ Βασιλείου και Αστυνομικού Υποδιευθυντή ΜΠΙΤΣΑΚΑΚΗ Λυκούργου αντίστοιχα, των Διοικητών των Τμημάτων Ασφαλείας της Δυτικής Αττικής και πολλών συναδέλφων. Από την  Ένωση μας παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ Γεώργιος, ο Α΄Αντιπρόεδρος ΝΑΣΤΟΥΛΗΣ Χρήστος καθώς και ο αντιπρόσωπος μας στην ΠΟΑΣΥ ΚΡΙΚΕΤΟΣ Σπήλιος.

Στο χαιρετισμό τους τόσο ο κ. Διευθυντής όσο και ο κ. Υποδιευθυντής, αφού ευχήθηκαν καλή χρονιά, δεσμεύτηκαν οτι θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια και ζήτησαν τη συνδρομή όλων, με στόχο την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην περιοχή της Δυτικής Αττικής αλλά και στην εξασφάλιση του καλού κλίματος και της αγαστής συνεργασίας μεταξύ των συναδέλφων.

Το Σωματείο μας από πλευράς του ευχήθηκε καλή χρονιά, δύναμη και κουράγιο σε όλους και δήλωσε οτι θα είναι συμπαραστάτης και θα βοηθήσει με κάθε τρόπο την κοινή προσπάθεια για παροχή ασφάλειας στους πολίτες αλλά και για τη βελτίωση της εργασιακής καθημερινότητας των συναδέλφων.

easyda.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis