Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:05 | 13/03/2016

Μέσα σε μια εορταστική και συναδελφική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 6 Μαρτίου 2016 στις 21:00 η καθιερωμένη κοπή της ετήσιας βασιλόπιτας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Συνοριακής Φύλαξης Ν. Δράμας, στο κέντρο «ΝΗΣΑΚΙ» στη Δράμα.

 


Την πίτα έκοψε ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Αν. Μακεδονίας & ΘράκηςΤαξίαρχος κ. Μενεξίδης Νικόλαος.

Τυχεροί της βραδιάς ήταν ο Ταξίαρχος κ. Μενεξίδης Νικόλαος και ο κ. Παρασίδης Ιωάννης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Αν. Μακεδονίας & Θράκης Ταξίαρχος κ. Μενεξίδης Νικόλαος,  ο Αστυνομικός Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας  Ταξίαρχος κ. Καϊπάκης Γεώργιος, ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας  Α/Υ κ. Σέρτης Αθανάσιος, ο πρόεδρος της Ι.Ρ.Α. Δράμας και Δ/της του Α.Τ. Δράμας Α/Υ κ. Σκάρλιος Μηνάς,  ο Διοικητής του Τ.Σ.Φ. Παρανεστίου Αστυνόμος Α' κ. Παπαδόπουλος Στυλιανός, ο Διοικητής του Τ.Σ.Φ. Κ. ΝευροκοπίουΥπαστυνόμος Α΄κ. Ιωαννίδης Σωκράτης,ο Διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Δράμας Α/Υ κ. Παπαθανασίου Ιωάννης, ενώ από πλευράς εκπροσώπων συνδικαλιστικών φορέων προσκλήθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Δραγουδάκης Αναστάσιος και ο Ταμίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων και Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Καβάλας κ. Αμοιρίδης Στέλιος.

Στο τέλος ακολούθησε λαϊκή βραδιά με απίστευτο γλέντι μέχρι τις πρωινές ώρες, με το μουσικό σύνολο του Μανώλη Παργιεντάκη. Στην ποντιακή λύρα - τραγούδι ο Άλκης Κεφαλίδης και στο νταούλι ο Κώστας Κεφαλίδης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης ευχαριστεί τα μέλη και τους εκλεκτούς προσκεκλημένους, που τίμησαν με την παρουσία τους και κόσμησαν την εκδήλωση.

Δείτε το βιντεο ΕΔΩ

dramania.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis