Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:14 | 23/01/2016

Με ευχές για το 2016 αλλά και για λιγότερες επεμβάσεις, έκοψε εχτές την πρωτοχρονιάτικη πίτα της, η διοίκηση των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας, σε μια λιτή εκδήλωση που έγινε στο κτίριο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας.

Την πίτα έκοψε ο διοικητής των ΠΥ Θεσσαλίας αντιπύραρχος Νίκ. Μιχαλάκης σημειώνοντας, με αφορμή υποθέσεις που έλαβαν χώρα το 2015 και στις οποίες κλήθηκε να συνδράμει η Πυροσβεστική, ότι «στο επιχειρησιακό κομμάτι υπήρξε ικανοποιητική συνεργασία με την Πολιτική Προστασία, την ΕΛ.ΑΣ., την Πολεμικής Αεροπορία και το Στρατό» προσθέτοντας ότι ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κων. Αγοραστός «μας συμπαραστάθηκε με αποτελεσματικότητα».

«Οι πυροσβέστες» πρόσθεσε ο κ. Μιχαλάκης «επέδειξαν ζήλο, αυταπάρνηση και φιλότιμο και στα δύσκολα συμβάντα υπερέβαλαν εαυτόν» για να υπογραμμίσει την ανάγκη της ασφάλειας και της διαρκούς εκπαίδευσης.

Με τον κ. Αγοραστό, απευθύνοντας χαιρετισμό, να μεταφέρει «στο πρόσωπο του κ. Μιχαλάκη το ευχαριστώ των Θεσσαλών για το έργο της Πυροσβεστικής». Για να προσθέσει πως «τα μέσα χρειάζονται εκσυγχρονισμό και η οικονομική συγκυρία είναι δύσκολη» και να καταλήξει τονίζοντας ότι «με τη συνεργασία όλων αντιμετωπίσθηκαν προβλήματα».

Τέλος τις ευχές του δημάρχου Λαρισαίων στους πυροσβέστες, μετέφερε ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Νίκ. Καλτσάς απευθύνοντας επίσης χαιρετισμό. Στην εκδήλωση, παραβρέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Λάρισας Δημ. Παπαδημόπουλος, ο διευθυντής Πολιτικής Προστασίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Δημ. Τσιόφας,  διοικητές ΠΥ, Σταθμών  και Μονάδων της Θεσσαλίας, εκπρόσωποι της 1ης Στρατιάς και του ΑΤΑ, εκπρόσωποι βουλευτών, πυροσβέστες και πολιτικό προσωπικό.

 

 

eleftheria.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis