Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:44 | 18/02/2020

Την Πένπτη 13 Φεβρουαρίου 2020 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας και με τη συμμετοχή πλήθους συναδέλφων μας , πραγματοποιήθηκε η 32η ετήσια γενική συνέλευση του Σωματείου Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Δράμας.

Το Δ.Σ. με ομιλίες του Προέδρου , της Γενικής Γραμματέως και του Ταμία του , ενημέρωσε τους συναδέλφους για τα διοικητικά και οικονομικά πεπραγμένα του έτους που έκλεισε . Κόπηκε Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα και βραβεύτηκαν οι εν αποστρατεία συνάδελφοι μας , ΤΣΑΓΚΟΥΡΙΔΗΣ Κωνσταντίνος και ΜΠΕΖΥΡΤΖΗΣ Βασίλειος, για την προσφορά τους στην κοινωνία και στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στις εργασίες, της συμμετείχαν εκτός του Δ.Σ. και των μελών , ο εκπρόσωπος Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων της Ομοσπονδίας μας κ ΦΕΤΚΟΣ Σταύρος ο οποίος και ενημέρωσε τους παριστάμενους σε θέματα συνδικαλιστικού ενδιαφέροντος.

Την γενική συνέλευση τίμησαν με την παρουσία τους , ο Αστυνομικός Διευθυντής Δράμας κ ΣΕΡΤΗΣ Αθανάσιος και ο Υποδιευθυντής κ ΚΑΠΕΛΑΚΗΣ Αντώνιος , ο Πρόεδρος της ΠΟΑΞΙΑ Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης κ ΔΡΑΓΟΥΔΑΚΗΣ Αναστάσιος ,ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Αποστράτων Δράμας κ ΚΟΥΝΤΟΥΡΗΣ Γεώργιος και ο επίτιμος πρόεδρος του Σωματείου μας, κ ΚΥΡΙΑΖΙΔΗΣ Δημήτριος .

Από τις εργασίες της συνέλευσης εκδόθηκε ψήφισμα το οποίο εγκρίθηκε ομόφωνα από το σώμα των μελών και θα αποσταλεί στους αρμόδιους φορείς.
 

                                          Για το Δ.Σ


               Ο Πρόεδρος                         Η Γενική γραμματέας


           ΠΙΤΣΙΚΟΓΛΟΥ Απόστολος       ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ Μαρία

 

Δειτε φωτογραφίες από την εκδήλωση ΕΔΩ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis