Κοπή πίτας της Ένωσης Δράμας και βραβεύσεις Αστυνομικών

ΣΤΗΝ 32η ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
Κοπή πίτας της Ένωσης Δράμας και βραβεύσεις Αστυνομικών

Την Πένπτη 13 Φεβρουαρίου 2020 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας και με τη συμμετοχή πλήθους συναδέλφων μας , πραγματοποιήθηκε η 32η ετήσια γενική συνέλευση του Σωματείου Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Δράμας.

Το Δ.Σ. με ομιλίες του Προέδρου , της Γενικής Γραμματέως και του Ταμία του , ενημέρωσε τους συναδέλφους για τα διοικητικά και οικονομικά πεπραγμένα του έτους που έκλεισε . Κόπηκε Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα και βραβεύτηκαν οι εν αποστρατεία συνάδελφοι μας , ΤΣΑΓΚΟΥΡΙΔΗΣ Κωνσταντίνος και ΜΠΕΖΥΡΤΖΗΣ Βασίλειος, για την προσφορά τους στην κοινωνία και στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στις εργασίες, της συμμετείχαν εκτός του Δ.Σ. και των μελών , ο εκπρόσωπος Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων της Ομοσπονδίας μας κ ΦΕΤΚΟΣ Σταύρος ο οποίος και ενημέρωσε τους παριστάμενους σε θέματα συνδικαλιστικού ενδιαφέροντος.

Την γενική συνέλευση τίμησαν με την παρουσία τους , ο Αστυνομικός Διευθυντής Δράμας κ ΣΕΡΤΗΣ Αθανάσιος και ο Υποδιευθυντής κ ΚΑΠΕΛΑΚΗΣ Αντώνιος , ο Πρόεδρος της ΠΟΑΞΙΑ Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης κ ΔΡΑΓΟΥΔΑΚΗΣ Αναστάσιος ,ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Αποστράτων Δράμας κ ΚΟΥΝΤΟΥΡΗΣ Γεώργιος και ο επίτιμος πρόεδρος του Σωματείου μας, κ ΚΥΡΙΑΖΙΔΗΣ Δημήτριος .

Από τις εργασίες της συνέλευσης εκδόθηκε ψήφισμα το οποίο εγκρίθηκε ομόφωνα από το σώμα των μελών και θα αποσταλεί στους αρμόδιους φορείς.
 

                                          Για το Δ.Σ


               Ο Πρόεδρος                         Η Γενική γραμματέας


           ΠΙΤΣΙΚΟΓΛΟΥ Απόστολος       ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ Μαρία

 

Δειτε φωτογραφίες από την εκδήλωση ΕΔΩ