Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:37 | 17/11/2019

Αστυνομικός για μία ημέρα έγινε, την Παρασκευή (15/11), η 5χρονη Φέρνι Μπαλμπουένα που σώθηκε τον περασμένο μήνα όταν ο πατέρας της αυτοκτόνησε πηδώντας στις ράγες του μετρό της Νέας Υόρκης, ενώ την κρατούσε στην αγκαλιά του.

Η 5χρονη Φέρνι Μπαλμπουένα επισκέφθηκε, την Παρασκευή (15/11), το αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης και έζησε ως αξιωματικός για μια ημέρα, ύστερα από την αυτοκτονία του πατέρα της.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την «Daily Mail», ο Ρόντνεϊ Χάρισον, επικεφαλής της περιπόλου του αστυνομικού τμήματος της Νέας Υόρκης, δημοσίευσε φωτογραφία της μικρής με τη στολή. Ο ίδιος έγραψε: «Σήμερα είναι το Ταξίδι Ελπίδας της Φέρνι Μπαλμπουένα στο Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Υόρκης. Η Φέρνι διεσώθη, τον περασμένο μήνα, αφού ο πατέρας της πήδηξε στις ράγες μαζί της. Βρήκε λίγα λεπτά για να σταματήσει από το γραφείο μου, προτού προχωρήσω στην Μονάδα».

[custom:google-ads]

​Η μητέρα της 5χρονης, Νιούρκα Καραμπάγιο, δήλωσε στη «New York Post» ότι ήταν ευτυχισμένη και επισκέφθηκε τα άλογα της Αστυνομίας, πέρασε χρόνο σε σκάφος στο Λιμενικό και έφαγε πίτσα.

Η 5χρονη Φέρνι Μπαλμπουένα επισκέφθηκε το αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης, στο πλαίσιο του προγράμματος «Ελπίδα», το οποίο στοχεύει στη γεφύρωση με αυτό των παιδιών που βρίσκονται σε μειονεκτική θέση, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που υπέστησαν τραυματικό συμβάν ή σοβαρή ασθένεια.

Ο πατέρας της 5χρονης πήδηξε στις ράγες του μετρό

Ο 45χρονος Φερνάντο Μπαλμπουένα, τον περασμένο Σεπτέμβριο, βρέθηκε στον σταθμό Κινγκσμπρίτζ Ρόουντ, με την κόρη του, Φέρνι, στην αγκαλιά του.

Στη συνέχεια, ο πατέρας της μικρής τηλεφώνησε στη Νιούρκα Καραμπάγιο και της είπε: «Με τον Θεό, έρχεται το τρένο». Έπειτα, πήδηξε στις ράγες και έχασε τη ζωή του.

Η 5χρονη ανασύρθηκε σώα από τις ράγες και ένας από τους άνδρες που συμμετείχε στην επιχείρηση, δήλωσε στο WCBS: «Ποτέ δεν σκέφτηκα κάτι. Απλώς ενδιαφέρθηκα να σώσω τη ζωή του μωρού».

Η μητέρα της μικρής υποστήριξε ότι ο 45χρονος έπασχε από κατάθλιψη, αλλά έπαιρνε αγωγή το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

sputniknews.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis