Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:44 | 30/07/2021

Η αστυνομία της Οκλαχόμα συνέλαβε μια γυναίκα όταν η 12χρονη κόρη της γέννησε ένα παιδί και η οικογένεια έκανε πάρτι για να το γιορτάσει.

Παρά το γεγονός ότι ήταν το παιδί του βιαστή της 12χρονης…

Κορίτσι 12 ετών γέννησε και η οικογένειά της έκανε πάρτι για να υποδεχτεί το παιδί του βιαστή

 

Η αστυνομία της Tulsa δήλωσε πως η μητέρα Desiree Castaneda και τα άλλα μέλη της οικογένειας γνώριζαν για τη σχέση του θύματος με τον 24χρονο Juan Miranda-Jara, ο οποίος είδε έκπληκτος την αστυνομία να τον συλλαμβάνει στις 14 Ιουλίου, όταν συνόδευε τη 12χρονη στο μαιευτήριο για να γεννήσει.

«Εκείνο τον καιρό, λαμβάναμε πολλές ερωτήσεις που μας έλεγαν ‘‘πού είναι οι γονείς;’’», δήλωσε το αστυνομικό τμήμα της πόλης στη σελίδα του στο Facebook, «η οικογένεια επέτρεψε τη σχέση, κι έτσι έχουμε φωτογραφίες με την οικογένεια να παραθέτει πάρτι για το θύμα και τον ύποπτο».

 

 

Η Castaneda κατηγορείται ως συνεργός σε υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού. Ο άντρας της και πατέρας της 12χρονης εκτίει ποινή 12 ετών στη φυλακή για άλλο έγκλημα.

Ο Miranda-Jara κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του σταθμού Fox23, παραδέχτηκε αμέσως στην αστυνομία ότι είναι πατέρας του παιδιού της 12χρονης και «δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί έφτασε να ασχολείται η αστυνομία με την περίπτωσή του».

 

 

«Μπήκαν μέσα όπως θα έκανε κάθε άλλο ζευγάρι, χαρούμενοι που θα γεννούσαν το νεογέννητό τους», δήλωσε σοκαρισμένος ο αστυνομικός Danny Bean. Ο 24χρονος ανέβαζε συχνά φωτογραφίες τους στο Facebook, πιστεύοντας πως όλα είναι καλά σε αυτή τη σχέση.

www.newsbeast.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis