Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:30 | 23/12/2019

Ένα ζευγάρι από την Κίνα πλήρωσε πολύ ακριβά την επίσκεψη του σε αντιπροσωπεία της Audi με τη μικρή τους κόρη, καθώς κλήθηκε να καταβάλει αποζημίωση 70.000 RMB (€9.016 ευρώ) για τις ζημιές που έκανε το 3χρονο κοριτσάκι στα αυτοκίνητα. Το περιστατικό έγινε στις 24 Νοεμβρίου.

Οι γονείς σοκαρίστηκαν όταν είδαν την κόρη τους να κρατά μια πέτρα με την οποία είχε "ζωγραφίσει" πάνω στο αμάξωμα 10 αυτοκινήτων, μεταξύ των οποίων και ένα Audi Q8.

Η αντιπροσωπεία κινήθηκε δικαστικά ζητώντας αρχικά από τον πατέρα κ.Zhao αποζημίωση ύψους 200,000 RMB (25,775 ευρώ), λέγοντας πως θα επανεξετάσει το κόστος και την έκταση των ζημιών.

[custom:google-ads]

Όπως δήλωσαν εκπρόσωποι στο δικαστήριο, ακόμα και μετά την επισκευή τους τα αυτοκίνητα δεν θα μπορούν να πωληθούν ως καινούρια καθώς ο νόμος τους υποχρεώνει να τα διαθέσουν ως μεταχειρισμένα με μεγάλες εκπτώσεις στην τιμή.

Τελικά οι δύο πλευρές συμβιβάστηκαν για 70.000 RMB (€9.016 ευρώ) στις 3 Δεκεμβρίου. Ακόμα και έτσι, αυτή θα είναι μια επίσκεψη που θα μείνει αξέχαστη στους γονείς και είμαστε σίγουροι πως την επόμενη φορά θα προσέχουν περισσότερο το παιδί τους.

Πηγή: drive.gr


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Γιατί κάποιες χώρες αποσύρουν από τα ράφια τα πυροτεχνήματα


Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis