Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:58 | 07/02/2020

Λήξη συναγερμού στον Ευαγγελισμό όπου την τελευταία ώρα επικράτησε πανικός λόγω ύποπτου κρούσματος για κοροναϊό.


Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του ethnos.gr οι πρώτες ενδείξεις από την κλινικοεργαστηριακή εξέταση που πραγματοποίησαν οι πνευμονολόγοι του Νοσοκομείου, έδειξε ότι δεν πρόκειται για τον κοροναϊό παρότι ο 30χρονος είχε όλα τα συμπτώματα ενώ είχε έρθει και από την Κίνα.

Η διαδικασία που ακολουθήθηκε ήταν fast track λόγω και της ανησυχίας που επικράτησε στο Νοσοκομείο.

Οι ειδικοί που εξέτασαν τον 30χρονο άνδρα διαπιστώσαν με βάση και τις οδηγίες που είχαν λάβει από τον ΕΟΔΥ τις προηγούμενες ημέρες, ότι πιθανώς δεν εμπίπτει στην κατηγορία του κρούσματος κοροναϊού, σύμφωνα με τις πρώτες εξετάσεις.

Ενδέχεται πάντως να σταλεί δείγμα για περαιτέρω εξέταση. Κάτι που θα αποφασισθεί τις επόμενες ώρες.

Στο κόκκινο ο Ευαγγελισμός

Νωρίτερα πάντως σή,ανε συναγερμό στο μεγαλύτερο Νοσοκομείο της χώρας, καθώς ο νεαρός άνδρας που έφθασε στα εξωτερικά ιατρεία δήλωσε ότι προερχόταν από την Κίνα όπου σε ξενοδοχείο που διέμενε υπάρχη κρούσμα του κοροναϊού. 

Ο ίδιος παρουσίαζε και ύποπτα συμπτώματα, γεγονός που εκανε όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου να τεθεί σε συναγερμό. Αξιοσημείωτο είναι ότι από την πρώτη στιγμή ενημερώθηκαν οι αρμόδιοι στο Υπουργηείο Υγείας, στον ΕΟΔΥ αλλά και στις άλλες αρχές προκειμένου να είναι όλοι σε ετοιμότητα. Με βάση τις πληροφορίες του ethnos.gr τηρήθηκαν όλα τα μέτρα προστασίας στο Νοσοκομείο κατά τη μεταφορά τοθ 30χρονου σε ειδικό θάλαμο στα εξωτερικά ιατρεία.

Πηγή:  ethnos.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis