Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:21 | 13/08/2020

Και τρίτο θύμα από τον νέο κορονοϊό θρηνεί σήμερα η χώρα μας, καθώς κατέληξε μια ηλικιωμένη που διέμενε στον οίκο ευγηρίας στο Ασβεστοχώρι, όπου και εντοπίστηκαν χθες 36 κρούσματα. Έτσι, συνολικά τα θύματα στην Ελλάδα ανέρχονται σε 219, καθώς νωρίτερα καταγράφηκαν ακόμα δύο θάνατοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 88χρονη ήταν και η μοναδική από το γηροκομείο που είχε εκδηλώσει συμπτώματα και κατέληξε τα ξημερώματα στο ΑΧΕΠΑ. Η ηλικιωμένη έπασχε από υποκείμενα νοσήματα.

Νωρίτερα, όπως έγινε γνωστό, έχασαν τη μάχη με τον κορωνοϊό δύο ακόμα ηλικιωμένοι, ένας 87χρονος από τη Χαλκιδική και ένας 82χρονος από τη Θεσσαλονίκη.

Ο 87χρονος νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής. Είχε πολλά προβλήματα με εικόνα μη αντιστρέψιμη,

Ο 82χρονος νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ από τις 2 Αυγούστου, με υποκείμενα νοσήμαρα γαστρίτιδα και προστάτη. Σύμφωνα με τη διεύθυνση της ΜΕΘ δεν ήταν από το γηροκομείο στο Ασβεστοχώρι, όπου εντοπίστηκαν τουλάχιστον 36 κρούσματα.

Υπενθυμίζεται ότι χθες Τετάρτη ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 262 νέα κρούσματα κορονοϊου, αριθμός ρεκόρ για την Ελλάδα, σε ημερήσιο απολογισμό. Για μια ακόμα φορά τα περισσότερα κρούσματα εντοπίστηκαν στην Αττική (66) και τη Θεσσαλονίκη (85).  Παράλληλα, χθες ανακοινώθηκαν δύο θάνατοι, ενώ έως χθες νοσηλεύονταν διασωληνωμένοι 24 ασθενείς.

newpost.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis