Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:01 | 29/08/2020
Νέα περιστατικά ανευθυνότητας από άτομα τα οποία βρέθηκαν θετικά στον κορωνοϊό βλέπουν το φως της δημοσιότητας.
 
Σύμφωνα με ρεπορτάζ που παρουσιάστηκε στον ΣΚΑΪ, πρωταγωνίστρια αυτή τη φορά είναι γυναίκα που εργαζόταν σε ξενοδοχείο σε κυκλαδίτικο νησί και η οποία βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό και τέθηκε σε καραντίνα. Ωστόσο, όταν οι αρχές την αναζήτησαν για να διαπιστώσουν αν τηρεί τα μέτρα, δεν την έβρισκαν και τελικά την εντόπισαν στην Αθήνα, όπου εργαζόταν ως γυμνάστρια σε μεγάλη αλυσίδα γυμναστηρίων.
 
Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο περιστατικό γίνεται γνωστό λίγες μόνο ώρες μετά την είδηση ότι 24χρονη ταξίδεψε από τον Πειραιά στη Σαντορίνη, ενώ γνώριζε ότι ήταν θετική στον ιό.
 
Κορονοϊός: Σαρωτικοί έλεγχοι στη Μύκονο -Εντοπίστηκαν 6 κρούσματα κορονοϊού σε πασίγνωστο ξενοδοχείο
 
Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, μικτά κλιμάκια της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, του ΕΟΔΥ και της αστυνομίας πραγματοποιούν τις τελευταίες δέκα ημέρες μυστικές, καταδρομικές επιχειρήσεις στη Μύκονο.
 
Σε μια από αυτές τις επιχειρήσεις, σε πασίγνωστο ξενοδοχειακό συγκρότημα της Μυκόνου, για το οποίο υπήρχαν καταγγελίες για κρούσματα κορωνοϊού που τα έκρυβαν, έγιναν 200 τεστ και εντοπίστηκαν έξι κρούσματα, 3 στο προσωπικό του ξενοδοχείου και 3 σε ενοίκους.
 
 
Στο μεταξύ, σήμερα στο νησί έγιναν έλεγχοι στο προσωπικό δύο δημοφιλών μπαρ-ρέστοραν και αναμένονται τα αποτελέσματα. Πάντως, σύμφωνα με τα κλιμάκια, δεν διαπιστώθηκαν παραβάσεις ως προς την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων.
 
Παράλληλα, σήμερα και αύριο θα πραγματοποιηθούν σαρωτικά τεστ για κορωνοϊό στους ταξιδιώτες 55 πτήσεων εσωτερικού και συγκεκριμένα από Πάρο, Μύκονο και Σαντορίνη.
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis