Κορυδαλλός: Ολόκληρο κέντρο επιχειρήσεων σε κελί ηγετών της «αλβανικής μαφίας»

Κορυδαλλός: Ολόκληρο κέντρο επιχειρήσεων σε κελί ηγετών της «αλβανικής μαφίας»

Ένα ολόκληρο κέντρο επιχειρήσεων με κινητα τηλέφωνα, ψηφιακά αρχεία σε «σκληρούς δίσκους» και στικάκια, με χειρόγραφες σημειώσεις κι ημερολόγια για στόχους κι εγκληματικές επιθέσεις αλλά και με μαχαίρια και ναρκωτικά , ανεκάλυψαν- προ μερικών ημερών- οι αστυνομικές και δικαστικές αρχές στο κελί των ηγετικών στελεχών της «αλβανικής μαφίας» .

Κι όλα αυτά ενώ υποτίθεται ότι ήταν υπό επιτήρηση και ταχα …ασφυκτικό κλοιό λόγω της εμπλοκής τους σε τουλάχιστον 20-30 επιθέσεις εντός κι εκτός φυλακών κι ανάμεσα σε αυτές τη δολοφονία του δικηγόρου Μιχ. Ζαφειρόπουλου , του ομοεθνούς τους Αλμπερ Μπάκο, για συμβόλαια θανάτου κλπ

«Το Βήμα» αποκαλύπτει τις εκθέσεις κατάσχεσης εντός Κορυδαλλού αλλά και νεώτερα έγγραφα για την δράση της «μαφίας των φυλακών» τα οποία αποκαλύπτουν εκ νέου τη χαώδη κατάσταση που επικρατεί στα σωφρονιστικά καταστήματα. Παρά τις εξαγγελίες της κυβέρνησης για λήψη άμεσων μέτρων ύστερα από την έρευνα της Αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας αλλά και τις πρόσφατες αποκαλύψεις των βίντεο από τα κελιά σουίτες , τις ανθρωποκτονίες της Ε Πτέρυγας κλπ.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. έχουν ήδη στρέψει το ενδιαφέρον τους στα ...

Λαμπρόπουλος Βασίλης Γ.

Δείτε τη συνέχεια του άρθρου στην ιστοσελίδα  tovima.gr