Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:28 | 13/01/2020

Ένας 27χρονος γνωστός αντιεξουσιαστής, φερόμενος «διαχειριστής», σύμφωνα με τους αστυνομικούς, των τριών καταλήψεων στο Κουκάκι (Ματρόζου, Παναιτωλίου, Αρβάλη),  ήταν ανάμεσα στους 13 συλληφθέντες των αστυνομικών επιχειρήσεων ανακατάληψης των κτιρίων στις οδούς Ματρόζου και Παναιτωλίου.

Πρόσφατα, από τα πρώτα αποτελέσματα των εγκληματολογικών εργαστηρίων της εξερεύνησης του κτιρίου της οδού Ματρόζου μετά την πρώτη επεισοδιακή αστυνομική επιχείρηση στις 18 Δεκεμβρίου 2017, είχε ταυτοποιηθεί αποτύπωμά του στο εσωτερικό της κατάληψης, μαζί με τριών ακόμη ατόμων, που είχαν συλληφθεί τότε στην άλλη κατάληψη της οδού Παναιτωλίου. Αποτύπωμά του είχε ταυτοποιηθεί και στο κτίριο της Παναιτωλίου.

Ο νεαρός από την Κύπρο είχε συλληφθεί το 2016 για επίθεση σε αστυνομικούς των ΜΑΤ, την ίδια χρονιά αλλά και το 2017 είχε δύο προσαγωγές μετά από επεισόδια, τον Μάρτιο του 2018 είχε συλληφθεί και πάλι μετά την εκκένωση της κατάληψης Ματρόζου, τον Ιούνιο του 2019 είχε συλληφθεί για επίθεση εναντίον των ΜΑΤ, έξω από το Δημαρχείο Αθηνών.

Κατά τη διάρκεια των αστυνομικών επιχειρήσεων του Σαββάτου, συνελήφθησαν συνολικά 21 άτομα, εκ των οποίων τα 10 είχαν συλληφθεί ξανά για επεισόδια και επιθέσεις εναντίον αστυνομικών δυνάμεων. Στο κτίριο της οδού Ματρόζου συνελήφθησαν τρεις άνδρες και δύο γυναίκες, η μία ανήλικη, κόρη γνωστού ηθοποιού, αποτυπώματα της οποίας είχαν ...

Δείτε τη συνέχεια του άρθρου του Παναγιώτη Σπυρόπουλου στην ιστοσελίδα  thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis