Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:14 | 18/02/2018

Ανενόχλητοι συνεχίζουν τη δράση τους οι κουκουλοφόροι που σπάνε ακυρωτικά μηχανήματα σε σταθμούς του μετρό και προκαλουν σοβαρές ζημιές στα μηχανήματα ακυρωσης των εισητηριων. Νέα επίθεση σημειώθηκε την Παρασκευή στο σταθμό του μετρο στον Αγιο Δημήτριο.

Μια ομαδα περιπου 10 ατόμων έσπασαν 9 πύλες ακυρωτικων μηχανημάτων, προκάλεσαν φθορές σε 6 ακυρωτικά μηχανήματα ενω απο τη μανια τους δεν ξέφυγε ουτε το μηχάνημα αυτόματων συναλλαγών τράπεζας που βρισκοταν στο σταθμό του μετρο. Αμεσως μετα έφυγαν σαν κύριοι.

[custom:google-ads] 

Ολα δείχνουν οτι οι ομάδες των αντιεξουσιαστων που προκαλούν φθορές στα μηχανήματα ωστε ποτέ να μην εφαρμοστεί το νέο σύστημα ακύρωσης εισητηριων, επέστρεψαν στη δραση τους εκμεταλευόμενοι και το γεγονός οτι έπαψαν να υπάρχουν απο την αστυνομία τα απαραίτητα μέτρα στους σταθμούς για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τους. Μαλιστα το συγκεκριμένο " κίνημα" εχει αρχισει να δραστηριοποιείται και και πάλι αρκετά έντονα ενω στο σάιτ του αντιεξουσιατικου χωρου ανεβάζουν συνεχώς κείμενα και συγκροτούν ομάδες. 

thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis