Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:19 | 25/01/2017

Ένας από τους πιο γνωστούς στο Ηράκλειο ιδιοκτήτες καταστημάτων ψησταριάς είναι ο «εγκέφαλος» της πολύκροτης υπόθεσης εμπορίας σκληρών ναρκωτικών μέσα στα οποία επρόκειτο να διοχετεύσουν στις πιάτσες το υπερ- ναρκωτικό που για πρώτη φορά στην Ελλάδα εντοπίστηκε από τους άνδρες του τμήματος δίωξης ναρκωτικών.

Ο άνδρας ηλικίας 39 ετών ήταν γνωστός στις αρχές εδώ και χρόνια και ο ένας εκ των άλλων συλληφθέντων έχει εμπλοκή και σε άλλες υποθέσεις εμπορίας μια εκ των οποίων ήταν πολύκροτη.

Αυτή την ώρα οι τρεις συλληφθέντες έχουν οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Ηρακλείου, συνοδευόμενοι από τους συνηγόρους τους. Στο δικαστικό μέγαρο έχουν συγκεντρωθεί  και συγγενείς τους προκειμένου να τους συμπαρασταθούν.

Όπως έγραψε το Cretalive, χθες το πρωί,  οργανώθηκε συντονισμένη επιχείρηση από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου. Στο πλαίσιο της επιχείρησης, διαπιστώθηκε ότι οι συλληφθέντες χρησιμοποιούσαν καβάντζα σε υπαίθριο χώρο στο Ηράκλειο, για τα ναρκωτικά.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές πρόκειται για «υπέρ-ναρκωτικό» αν ληφθεί υπόψη ότι από την εργαστηριακή ανάλυση δείγματος που εστάλη στο ΠΑΓΝΗ αποδείχτηκε ότι πρόκειται για έναν συνδυασμό αμφεταμίνης, έκστασης και ηρωίνης. Κάτι τέτοιο δεν έχει εντοπιστεί ποτέ άλλοτε στην Κρήτη. 

Αστυνομικοί της Δίωξης Ηρακλείου κατάσχεσαν 230 γραμμάρια από το συγκεκριμένο ναρκω-δυναμίτη , το οποίο αρχικά μέσα στην νάιλον σακούλα όπου βρέθηκε παρέπεμπε σε σοκολάτα.  Με το άνοιγμα της συσκευασίας όμως έμοιαζε περισσότερο σαν καστανή ζάχαρη, υγρή και κρυσταλλική.

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis